Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akjuhaaaa

Prosze o pomoc...Chory jajnik

Polecane posty

Gość akjuhaaaa

Witam! Jakis czas temu podejrzewalam.ze jestem w ciazy,test wyszedl pozytywnie.Okres sie spoznial 5 dni.Nagle dostalam niewielkich plamien,wiec poszlam do ginekolozki.Zobila mi Usg dopochwowe,oto wyniki badań: ////esendometrium 7,2 mm///. ////Trzon macicy i lewy jajnik bez zmian.//// ///Prawy jajnik w całości pecherzykowaty////.Na dodatek wykryla cos w tym prawym jajniku,ale sama nie wiedziala co to jest(podejzrewala ciaze pozamaciczna)wiec zlecila mi wykonanie badania Bhcg.Nastepnego dnia rano zrobilam badania,odebralam wyniki poszlam do Niej.Okazalo sie,ze nie jestem w ciazy.Glupia nie powiedziala mi co mi jest.Potem gdy mialam owulacje przez 3 dni bolal mnie strasznie ten jajnik,przy prawie kazdym ruchu.Potem przestal bolec,a dzisiaj bola mnie plecy.Na dodatek okres moj trwal tylko 2 dni i nie byl wogole obfity.Musze zmienic lekarza,ale tak na teraz,wiem ze nie jestescie lekarzami,ale moze ktoras z Was tak miala?Co oznacza ta pecherzykowatosc? Dziekuje z gory za odp

Gość akjuhaaaa
??

Gość akjuhaaaa
podnosze..

Gość Martynkaaa11111111
Co to za lekarka?powinna wyjaśnić Ci wszystko.Zmien lekarza a dowiesz sie wszystkiego :)