Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmazyn

strach przed ciemnością

Polecane posty

Gość karmazyn

Wczoraj w nocy nie mogłam usnąć . Przez trzy godziny leżałam przy włączonym świetle - do 3 rano. Strasznie się boję ciemności, a zepsuła mi się lampka i musiałam mieć włączone górne światło. Dopiero gdy posłuchałam od 2 do 3 ks. Rydzyka jak mówił o odwiertach geotermalnych to mnie zmorzyło i wyłączyłam światło. Do tego ok. 1 jak już miałam przysypiać to spadł mi kwiatek ze ściany. Mało nie wrzasnęłam. Ale na 2 godz. wytrąciło mnie to z równowagi. Zawsze jak usypiam to wydaje mi się że ktoś stoi przy moim łóżku. Tragedia!!

Gość karmazyn
A jaki był szczęśliwy. I mówił coś o zbudowaniu kąpielisk , a nawet kopii Morza Martwego, bo ponoć słona ta woda. :O

Gość karmazyn
Tak. Boję się duchów. Ale tylko jak jestem w domu rodzinnym to mam takie jazdy. Jak mieszkałam w akademiku to wszystko było ok. Nawet jak zostawałam sama na piętrze czasami to się nie bałam. Tylko tu w domu.

ja odkąd obejrzałam takie programy o Duchach, o nawiedzaniu to nieraz tak mam :D

Gość o rany..
ja tez mam tak prawie co noc... jak zamkne oczy to jakby mi ktos po pokoju przechodzil.. a zadnych oznak nie slychac!! Do psychologa chyba musimy. A mam tak od miesiaca.. wczesniej sie nie balam .:D

Gość karmazyn
I budzę się czasem w nocy, włączam światło i sprawdzam po pokoju czy nikogo nie ma. Może to objawy schizofrenii... :O

Gość karmazyn
A tu kolejna noc przed nami. I co tu robić?...

eee jak człek nie myśli o tym to nie ma tak, zapomina....ja to co noc nie mam takich schiz jak wy :D

zdarzy mi się ale to nie jest hm jakby tu powiedzieć...nie z taką częstotliwością że co noc boję się, śpie przy zapalonym świetle czy telewizorze :D