Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artystyczna dusza.

Zazdrość, zazdrość... wszędzie zazdrość

Polecane posty

Gość Artystyczna dusza.

Chciałabym się z wami podzielić moją refleksją na temat zazdrości dziewczyn/kobiet do innych dziewczyn/kobiet. Interesuję się sztuką i modą wchodze na wiele stron gdzie są pokazane zdjęcia modelek z resztą bardzo pięknych, natomiast wiekszość komentarzy dotyczy tylko tego że ktos jest brzydki. Może to dziwne, ale wydaje mi sie że wiele polek ma coś takiego ze zawsze jest na nie. Uważam, że mamy piękne kobiety skąd tyle kompleksów i zawiści do innych. Sama nie jestem miss jestem razczej normalna, ale potrafie przyznać, że np ktoś ladnie wygląda, że jest piekny albo że jest pięknie ubrany. Nie potrzebuje obrażać innych po to żeby poczuć się lepiej. Także jesteśmy pięknę i bądzmy zawistne (nie mówie oczywiście o wszystkich kobietach)

Gość Artystyczna dusza.
podbijam mam nadzieje, ze ktos napisze coś:D no chyba ze inaczej uwazacie

Gość jestem tego pewna
Ja tez potrafię przyznac, ze ktos jest ladny/a, bo przyjemnie sie na takie osoby patrzy.

Gość Artystyczna dusza.
:)

Gość jestem tego pewna
:)

Gość Artystyczna dusza.
No, ale przyznaj że niewiele jest taich osób które szczerze potrafia ocenic inna osobe, ogolnie nie lubie oceniac ludzi po wyglądzie, ale wiem, że jest grono spore ładnieszych odemnie , co nie znaczy ze nie znam swojej wartosci.

kazdy inaczej odczuwa i pojmuje piękno. ale to fakt, ze jest bardzo duże pięknych kobiet i rownie dużo zadrości i zawiści.

Gość jestem tego pewna
Trudno ocenic ile jest takich osob. To zalezy tez chyba od reacji jakie mamy z dana osoba, przyjaciolce predziej powiemy komplement niz kolezance w pracy, która jest potencjalna rywalka (ktorej nie chcemy podnosic poczucia wlasnej wartosci:P). Co do modelek, to maja specyficzne twarze i sylwetki ;)

dla mnie uzanie czyjejs urody nie zależy od relacji z tą osobą.