Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakpatrzysz

Czy ja mam Wyrostek ?? pomocy !!

Polecane posty

Gość jakpatrzysz

hej , mam 15 lat...tydzień temu strasznie zaczoł mnie boleć brzuch..myślałam,że to normalny ból brzucha,poszłam do lekarki i lekarka dała mi skierowanie do szpitala.W szpitalu podejrzewali zapalenie jelit,ale nie byli do końca pewni po 4 dniach mnie wypuścili. Dzisiaj poszłam prywatnie do Androloga zrobil mi USG i okazalo sie ze mam zapalenie jelita...pozniej poszłam na naszej lekarki zeby mi wypisala leki,ona stwierdzila ze mogą być to odznaki wyrostka.. W szpitalu mialam stan podgorączkowy..caly czas mnie boli,np. Ale dzis mialam naprawde silny atak bolalo z prawej strony,na dole,trwalo to ok 10 min.Nie boli mnie przy podnoszeniu nogi,ani przy ucisku prawej strony podbrzusza,a jednak caly czas boli.. najgorsze jest to,że zawsze boli mnie prawa strony... Naprawde nie wiem co mam robic .. Co wy o tym sądzicie ??? POMOCY!!

Gość wyrostek to każdy ma
dopóki mu nie wytną :) A u ciebie rzeczywiście wyglada to na zapalenie wyrostka. Pojedź na dyżur na pogotowie do chirurga miękkiego, on się najbardziej zna na wyrostku. Przed nami 4 dni wolnego, więc nie ryzykuj i nie zostaw tak sobie, bo jak pęknie, to grozi nawet śmiercią

powiem ci tak ja mialam taki sam problem tyle ze doszlo jeszcze dretwienie nogi podejrzewali wyrostek jak bylam na izbie przyjec chcieli nawet operowac w ten sam dzien w nocy objawy typowe wyrostka co sie okazalo wyrostek zdrowy usuneli a to byly torbiele jajnika prawego obrzekniete i zaropiale wiec proponuje jeszcze ci isc do ginekologa pozdraiwam i uwazaj bo jaK to wyrostek to niebagatelizuj tego bo sie moze skonczyc nawet zgonem jak sie rozleje

podobno wyrostek nie boli jak się nogi podkuli czy coś...objawy mogą na niego wskazywać. Jedź do szpitala bo jak ci się wyleje to możesz umrzeć!!! Gdzie twoi rodzice nie widza tego.

Gość nfjhfjnjfhkdfn
czy ktoś zauważył,że to sprzed dwóch lat?

Gość Kobiet swiat ;]
Tez dobrych lat temu mialam wyrostek;p A w zasadzie to ostre zapalne wyrostka. U mnie objwialo sie to smieszne ale prawdziwne- brakiem koncentracji, bolami glowy, nigdy brzuch mnie bolal, nawet przy okresie :P Nagle w nocy zaczelo mi byc strasznie zimno, pozniej zaczal bolec brzuch, nasilalo sie to, w kncu tak bolal jakby ktos Ci z calej sily uderzal w niego. Bolalo nisko w podbrzuszu, niestety nie pamietam z ktorej strony. Nad ranem pojawily sie wymioty, jesc nie moglam wiec do szpitala, tam mnie zbadali stwiedzili nagly atak, ale balam sie lezec w tamtym szpitalu i na wlasne rzadanie przenioslam sie do innego. Tam szybka decyzja- zabieg. Jak mi go wycieli to czulam sie jak w 7 niebie :D I tak o to minelo dobrych kilka lat i mam spokuj. Z tego co pamietam pani doktor mowila ze mialam szczescie ze nie pekl, bo moglby nastapic zgon.. ladnie co??

Gość mam pytanie . . . .
ile malych blizn pozstaje po wycinaniu laparaskopowym wyrostka ?