Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsgnsdbftom777

kiedy?????można..

Polecane posty

Gość gdsgnsdbftom777

można kochać sie przed okresem dziewczyny..????????????????????????????????????????????????????????/oczywieście z użyciem prexzerwatywy////prosze odpowiedzcie

Gość gdsgnsdbftom777
dlaczego...wydaało mi sie ze po okresie nie mozna

Gość tralala_lala
mozna i przed i po i podczas okresu tez. tylko nie kazdy lubi w te dni sie pukac ;)

Gość Ale kłamie
Nie słuchaj jej. Można. Spokojnie mozesz współżyć, nawet bez prezerwatywy ( o ile nie wali Cię jakis murzyn chory na Aids). Za 9 miesięcy załóż topik "Jak mam dac na imie mojemu dziecku które wychowa się bez ojca?":)

Gość Ale klamie
mozna cały czas!!! Nie słuchaj jej

bzykac się mozna 7razy po 2 razy 8 razy raz po raz o polnocy ze 2 razy i nad ranem jeszcze raz ..... tylko w niektore dni trzeba bardziej uwazac zeby nie zaciązyc :P

słodka.idiotka---> twoje rady będą dobre przy zaożeniu że małolata miesiączkuje regularnie i ma 28 dniowy cykl ! Z mojego punktu widzenia, proponuję bys nie grała w rosyjską ruletke bo obudzisz się z reką w niocniku albo dzieckiem w brzuchu :D Trzymam kciuki 🖐️:classic_cool:

warkoczyku - ale moje rady byly wymyslone i nie poparte zadnymi argumentami logicznymi :D pisalam co mi slina na jezyk przyniosla (przenosnia taka:D) bo glupi ten temat ;)

Gość Ale klamie
No nareszcie jakaś mądra (warkocz komety). A dzieki radom "słodkiej idiotki" dziecko bedzie miało dziecko, bo jest za głupie by sobie wsadzić cos w cipsko albo wykupic piguły. Porady prababci Anieli skończa sie ciążą mnogą, a potem łażeniem po domach pomocy społecznej z prośba o zasiłek, bo Mustafa wyjechał i jakos długo nie wraca.

Gość Ale klamie
to nie jest głupi temeat. jesli tak do tego podchodzisz to rzeczywiscie jestes idiotka.

ale z was sztywniaki ;/ czemu laska ma miec dziecko? uzywa prezerwatyw wiec nie ma tragedii. pomysl ile dziewczyn liczy na refleks partnera

Gość Ale klamie
dlatego że ma cipe

Gość Ale klamie
te co liczą na refleks partnera przeważnie pchaja wózek

Gość Ale klamie
jeśli ten temat traktujesz luźno to błagam Cie nnie wypowiadaj sie więcej i nie udzielaj wiecej swoich "rad"

Gość Ale klamie
tak!!!!

Ejjjj..nie kłóccie się ! oczywiście, ze nie mozna bez prezerwatywy, bo nawet jezeli będzie uważał, nawet jesli wyjdzie przed wytryskiem to w jego ejakulacie sa plemniki !!!!! Ale kłamie---> nie oburzaj się na słodką, ona to powiedziała z nutka ironi - ja to wyczułam :)

Gość Ale klamie
OK. Może ja nie wyczułem. W takim razie zgoda? Jedno co powinniśmy zrobić wspólnie, to udzielić autorce topiku dobrej rady. Domyslam sie że to małolata (skoro akie pytanie zadaje). A to bardzo "żyzna gleba" :), więc niech BARDZO uważa bo igra z ogniem. Przy ogniu mozna się ogrzać, ale mozna i poparzyć. Niech nie liczy na koło fortuny, a korzysta z ANTYKONCEPCJI. Myslę że pod tym możemy podpisać sie wszyscy troje. Amen.