Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cisza na chwile

W jakim wieku dojrzeliście do poważnego związku ?

Polecane posty

Gość Cisza na chwile

Mam 24 lata i nadal nie mam ochoty się wiązać na stałe, chyba dlatego podświadomie coś mi sie nie podoba w nowo poznanym :(. Może też panicznie boję się otworzyć przed mężczyzną Kto ma podobnie lub miał ..?

Gość gbgbhgbg
ja mam 27 i nie potrafie sie zwiazac na stale,fajnie nie? watpie aby sie to zmienilo:( A co najgorsze mialam 3 facetow,kazdy byl zajebisty w kazdym calu, mi odpierdalalo jak bylam z nimi wiec oni sobie ulozyli zycie z innymi dziewczynami,ja mocno zalowalam tego ale wiem ze jakby do mnie wrocili to nadal bym zachowywala sie jak kretynka moze nie jest pisany mi zwiazek,cholera to wie:P

Gość Cisza na chwile
heh bo Ty Aniołek to szalona kobieta :P gbgbhg widzisz, a ile bylas najdluzej ? ja 2 miesiace:D potem sie okazuje ze jakis pitolniety debil kretyn i masa innych ...choc z drugiej strony ostatni nie byl taki do konca zly ...

Gość gbgbhgbg
ja nawet bylam 8 miesiecy ale pod koniec zaczelo mi odpieprzac wiec poszedl do innej ryczalam za nim bo swietny facet ale jakby wrocil to znowu bym wariowala znam siebie, jestem typowym psem ogrodnika!!!!!!!!!!!!!!😭 no nic:P

Gość ja w wieku
26 lat, ale jestem kobieta:-), facet gdzies po 30-tce, najlepiej ok. 35 lat;-)

Gość gbgbhgbg
Ja wiem ze to przeze mnie i nawet probowalam sie zmienic. Widze, ze normalne,wrazliwe,zrownowazone dziewczyny maja fajnych facetow. ja jestem raczej z tych innych:P Niestety moja zmiana trwa najwyzej tydzien,potem jestem soba:) Chyba bede sama:P

Gość DKMG
Zwodniczy z tymi wadami to tak po równo :P Ja chyba właśnie dojrzałem do rozwodu:P:P:P

Gość o ja tez tak jak
DKMG, ile masz lat?

Gość Cisza na chwile
gbgbhbg no ale Ty to niby jaka jestes? moze nie trafiliscie charakterami ? DKMG w jakim wieku wziales slub?

Gość kobietagotowanazwiazek
ja w wieku 30 lat - mam tylko jeden zwiazek za soba i wciaz szukam tego jedyenego

Gość Cisza na chwile
Jarek a kto bedzie na starosc twoj wozek pchal ? :P

Gość gbgbhgbg
bezkompromisowa, jakas narwana i wiecznie niezdecydowana do tego wale prosto z mostu jak mi cos nie pasuje, zero wrazliwosci chyba tylko silny facet moglby ze mna wytrzymac,ktory by narzucil jakies granice i wzbudzil we mnie poczucie szacunku do niego,moze wtedy bym przycichla

Gość gbgbhgbg
a ja nie potrafie....i zawsze obiecuje sobie ze zmienie sie ale do czasu...musialby facet miec silna osobowosc i od poczatku mi bardzooo imponowac

Gość Cisza na chwile
gb wiec jak bezkompromisowa to myslisz ze dasz sobie narzucic granice?:P Aniołek ciekawe jaki % z kafe zasili te domy :D

Gość gbgbhgbg
to co chcesz mi wmowic ze juz do konca zycia bede sama?:P

Gość gbgbhgbg
dobra bede sama,mowi sie trudno

Gość Cisza na chwile
hehe wez bo jeszcze wyjdzie ze masz sklonnosci do paranoi :P;) u mnie to chyba "rodzinne" :o siora ma 28 lat i jest sama, druga po trzydziestce to samo :D masakra, chyba tatusiowi musimy podziekowac:o

Ja mam 22 ostatno miałam się zaręczać po 2 misiącach (poryło mie) Ale sie ob... i już niechce... Chcę tylko WOLNOŚCI....:) Więc nie posiadam w sobie takowej gotowości...:)

Gość Cisza na chwile
no ale slub to nawet mozna wziac od zaraz, przeciez ludzie sie chajtaja z roznych przyczyn niekoniecznie z wlasnej swiadomosci ze stworza fajny zwiazek i dadza dom pelen milosci swoim dzieciom ... Ja tez moglam nie raz wyjsc za maz jednak moje sumienie mowilo mi zei ja bede sie meczyc i on ja nawet nie musze brac slubu, chodzi mi o stan umyslu kiedy wiesz ze bedziesz spelniona w zwiazku i bedziesz " wygladac kwitnaco"

Gość duell
gdy miałam 18 lat zareczyliśmy się (po 5 mies.chodzenia)...jak miałam 20 pobraliśmy się...jestewsmy juz ponad 5 lat po ślubie :)

Gość wysokie morze
ja tez mam 24 i tez nie dojrzalam do zwiazku :O moje kolezanki to sie zareczaja jedna za druga, podniecaja swoimi facetami ( w tym niezbyt korzystnym sensie ) a ja sobie mysle ze chyba jestem nienormalna albo ze juz zawsze bede sama :O

Gość DKMG
Ja powiem tak śluba wzionąłem w wieku 27 a tera to mam 32 i choolera jasna jakoś mnie się rozwód marzy:P