Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LiLu69

mam doła przez tate

Polecane posty

chodze z chłopakiem 6 lat, nie pali nam się do ślubu bo narazie nie ma za co, oczywiście o tym myslimy. jak do tej pory mieszkalam z rodzicami i prowadzilam wszelkie rachunki za mieszkanie itd.. postanowilismy wiec wynajac mieszkanie na 2 lata , tak jak mam szkole i pozniej wyprowadzic sie do miasta do chlopaka no i zaczelo sie... mama popiera, napełnia pozytywnymi myslami... szukalam pol roku mieszkania i udalo sie...za co tato zrobil mi awanture.. ze nie mam slubu a juz idziemy razem mieszkac.. ze nie wyrobia na rachunki bo jeszcze maja kryzys... mowi ze nie bede miec tu powrotu do domu i nigdy mnie tam nie odwiedzi, ze nie mam na co kasy wydawac i ogolnie zaczol wypominac mi wszystko, z jedej strony sie ciesze ale z drugiej jest mi tak przykro... zawsze bylam córusia tatusia... i wiecie co.. mama nagadala tacie tak, ze przyszedl do mnie i sie poplakal, bo tak Mu szkoda ze ja juz ide na swoje, siedze i rycze, pocieszcie mnie ...

Gość eee tam -- bedziemy cie
pocieszać. Niby dlaczego ;-) Masz faceta ,uczuciowego tatę i jestes w stanie sie usamodzielnić !!