Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdf

Pogodziliśmy się!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dfgdf

Dla wszystkich ktorzy rozstali się z głupiego powodu i nie potrafili potem bez niego/niej żyć. Wprawdzie my "tylko" 2 tygodnie - ale dla mnie każda minuta bez niego była jak rok. Ale wróciliśmy do siebie. Mam teraz to, o czym marzyłam i za czym płakałam 2 tygodnie. I uwaga - to ja wyciągnęłam rękę! Postanowiłam odrzucić dumę i spróbować. A on na to czekał. Pozdrawiam.

Gość tylko nie to
po jakims czasie znowu by się zchrzaniło.....żadnych powrotow

Gość pati17041
a ja tam za Was trzymam mocno kciuki... :):) o prawdziwą miłość zawsze warto walczyć :):)

fajnie, że musiałaś się poniżyć i przepraszać łaskawego pana - a on na to czekał... mimo wszystko powodzenia - przyda się

Gość tewtyw
yyy, a czy to nie on powinien przeprosic?? w koncu to jest mezczyzna...chociaz wydaje mi sie ze to jakis słaby mezczyzna, bo czeka az kobieta schowa dume i poda reke, a nie on sam:O dziwne

Gość dfgdf
Hmm... tak szczerze to własnie ja powinnam była przeprosić. :) Ale skoro uwazacie że facet jest od przepraszania, nawet gdy zawiniła kobieta - powodzenia. :)

dfgdf - widzisz nie napisałaś , że to ty zawiniłaś , tylko że pierwsza wyciągnełaś rękę na zgodę - skoro jednak to była twoja wina - to wiesz, łaski nie robisz, żepierwsza rękę wyciągasz

Gość moja mama doprowadza
dfgdf- a czym zawiniłas?