Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Morfi1111

Podrywanie na naszej-klasie

Polecane posty

Gość Morfi1111

Hej wszystkim :) Mam dzis dzien wolny i tak mi sie dzisiaj nudzilo a ze mi brakuje tej drugiej duszyczki do przytulania ;) sobie zaczolem ogladac dziewczyny na naszej-klasie :) wybralem wyszukiwanie zaawansowane, interesujacy przedzial wiekowy i moja miejscowosc, wynikow bylo tyle ze az ten portal kazal zawezic. Wiec do wyszukiwania dodalem imie i co, znalazlo sie tyle pieknych dziewczyn, ode mnie z miasta, z kilkoma zdjeciami itp. Czego chciec wiecej na poczatek ;) Tylko jakos nie mam pojecia jak zaczac ;P Moze juz ktos ma doswiadczenie? :P wiem ze to glupie :P Pozdrawiam.

Gość Morfi1111
wy też sracie pod siebie ? :classic_cool:

Gość Morfi1111
Mam grzybice penisa, czy poradzicie mi jak mam wobec tej sytuacji zagadać do dziewczyny?

Gość asiowiczka
napisz komplement

Gość mgfjdgjdfjfdjf
skoro już WZIOŁEŚ to cóż więcej chcieć :D

"Morfi1111 Hej wszystkim Mam dzis dzien wolny i tak mi sie dzisiaj nudzilo a ze mi brakuje tej drugiej duszyczki do przytulania sobie zaczolem ogladac dziewczyny na naszej-klasie wybralem wyszukiwanie zaawansowane, interesujacy przedzial wiekowy i moja miejscowosc, wynikow bylo tyle ze az ten portal kazal zawezic. Wiec do wyszukiwania dodalem imie i co, znalazlo sie tyle pieknych dziewczyn, ode mnie z miasta, z kilkoma zdjeciami itp. Czego chciec wiecej na poczatek Tylko jakos nie mam pojecia jak zaczac ;P Moze juz ktos ma doswiadczenie? wiem ze to glupie Pozdrawiam. " Ja mam doświadczenie i wiem że zwykle te piękne dziewczyny albo maja chłopa albo nie odpisują:P.

do mnei ostatnio jakis koles napisal, najpierw wyslal usmiechnieta buźke na co ja mu znak zapytania, a on ze mam fajne fotki, ja czy sie znamy i jak trafil na moj profil czy moze mamy wspolnych znajomych? on, ze przypadkowo i co taka piękna Pani porabia dzis wieczor, na co mu odp, ze mam wspaniałego chlopaka i nie flirtuje z innymi ;) on ok, rozumiem, pozdrawiam ;) i takie jest moje doswiadczenie z podrywaniem na nk ;)