Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boze co za dziwny telefon

NOKIA N73 jakieś dziwne MENU proszę błagam o pomoc

Polecane posty

!! :( nie wiem gdzie mam wcisnąć zeby był widok 9 ikon i normalne menu wiadomosci połączenia grafika itd mam te głupie skroty na wyswietlaczu a na dole galeria po lewej i playnet po prawej dopiero kupilam ten telefon i zaraz zwariuje nie ma simlocka ale menu z playa :O

:(

te skróty na dole możesz dowolnie wybrać: menu-narzędzia-ustawienia-telefon-tryb gotowości-lewy klawisz wyboru i prawy klawisz wyboru. Możesz też sobie zrobić menu na wyświetlaczu taki pasek małych ikonek: menu-narzędzia-ustawienia-telefon-tryb gotowości- aplikacje w aktywnym trybie gotowości. poza tym można ściągnąć instrukcję do tel w pdf, pozdrawiam

cholera, przysięgam, wciskam ten joystick i nic! wciskam inne i nic włączają się tylko te małe głupie ikony, ja nie mogę wejsć w klasyczne menu!

powiedzcie jakim klawiszem wchodzicie w MENU w waszych n73 :(

własnie czyli z moim cos nie tak u mnie jest GALERIA i nie mogę tego zmienić :O po drugiej stronie jest jakis głupi playnet :O tak jakby nie bylo menu hah dobre :O

boze juz wiem te niebieskie kolko :O nie bylo pytania, czuje sie jak idiotka haha

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci