Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firmówka

konto firmowe-jaki bank

Polecane posty

Gość firmówka

Jaki bank wybrac do prowadzenia rachunku firmowego?

Gość asddas
ja mam mbank. Jest spoko jeżeli: nie chcesz trzymać kasy na koncie firmowym tylko zyski sobie transferujesz.... (bo koszt 0 i oprocentowanie 0).

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość amelia 178
PKO PB - pakiet biznes komfort. Moja firma się rozwija, potrzebuję dokładnej obsługi finansowej. W tym pakiecie dużo usług jest darmowych m.in. przelewy do zusu i u.s. , rachunek pomocniczy. Dodatkowo w razie nagłych wydatków mam pewność że je zapłacę, bo mogę korzystać z karty krEdytowej do 2 tys.PLN

Z kontem i bankowością jest jak z gustami: każdemu co innego :) Osobiście polecam (korzystam i jestem zadowolona) z Konta Godnego Polecenia w Santander Bank, założonego w promocji, bo w regularnej ofercie są inne warunki. W promocji prowadzenie rachunku jest za 0 zł, podobnie jak wiele innych usług: szybkie przelewy elixir i pula przelewów natychmiastowych bluecash i wypłaty ze wszystkich bankomatów, zlecenia stałe, karta debetowa. Jeśli potrzebny jest terminal mobiny dla klientów, to też jest darmowy w promocji. W porównaniu do aplikacji mobilnych, to w Santander jest naprawdę duży komfort korzystania z tych opcji. Ważny szczegół, jeśli ktoś chce skorzystać z promocji Konta Godnego Polecenia (promocja + łącznie do 900 zł premii za różne aktywności typu przelewy z konta firmowego, płatności kartą firmową - szczegóły są w regulaminie promocji za co i ile) trzeba to zrobić najlepiej przez stronę www z promocją, gdzie są wszystkie informacje i warunki promocji.