Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaatioszkaa

nudny wieczor mlodej mamy...

Polecane posty

maz w pracy a my siedzimy z mala, juz zaraz beda ja kladla spac wiec w ogole zostane calkiem sama:( ehh i nic nie ma tej cholernej tv i co tu robic?wy tez sie nudzicie?

no można tak powidziec że sie nudze synek spi a ja na gg z bratem gadam bo w Tv nic nie ma

no ja czekam na film na tvp2 po 22 chociaz to mi zostalo jakies romansidlo bo maz to szybko nie wroci :(

no ja sie meża spodziewam koło 24 najzniej 1 w nocy ja sie zaraz kłade bo synek wstaje po 6

Gość DERKIA
to ja mam w ogole masakre bo mąż wroci za 2 tyg. jezdzi tirami mały spi juz od 19 a ja nuuudyy leci mumia na tvn ale juz ja widziałam to tak tylko lukam sobie

ja tez mumie ogladam , moj pojechal niedawno do pracy takze nie wiem o ktorej wroci moze o 12,moze o 5 nie wiem:( moja mala jak na zlosc nie chce spac:) zjadla mleko i lazi z pielucha w reku ale do lozka sie nie wybiera:)

Gość DERKIA
moj tez dzisiaj cos nie skory do spania byl ale nie miał nic do gadania chociaz jeszcze nie gada tylko mama tata i nie :-) ale dostał kaszke troszke pomarudził i jakos zasnał:-)

Gość mama parysia
Moj maly szaleje ze starszym synem .Ale zaraz go tata ulula:) i spokoj na dzis.