Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozjasniona

blond wlosy,odpowiedzcie mi prosze.

Polecane posty

Gość rozjasniona

Jak to jest mozliwe?Poszlam do fryzjera chcialam blon wlosy i powiedzila mi co jest oczywiste ze odrosy wyjda troszke innego koloru niz moje juz wczesniej po farbowane wlosy.Siedzialam okolo godziny u fryzjera i bylo oki.Myslalam ze wypadna i pokrusza mi sie wlosy ,ale naprawde bylam zaskoczona.Efekt byl rewelacyjny wlosy nie byly zniszczone,kolo tez niewiele sie roznil.A dzis bylam u innego fryzjerai siedzialam okolo 30 min odrosty mam prawie biale.Tragedia,a u fryzjerka tlumaczy ze nie uzyla rozjasniacza.Jak to mozliwe moze dodala za silnej wody utleniajace?Dodam ze jak umyje wlosy to nie wiem jak sobie z nimi poradze tak sa przesuszone.

A moze jednak dodała rozjasniacza? Moja kol. pracowała w dobrym zakładzie f. i szefowa kazała im dodawac rozjasniacza, ze az pieklo w glowe:/ Ale oczywiscie mowila,ze to normalka. Takze w pudelka po farbach wkladaly farby innej marki- tanie palące wlosy:/ Smutne ,ale prawdziwe. Lepiej chodzic gdzies z polecaenia, albo do kogos zaufanego!

Gość rozjasniona
Hmmm.Tak gdzie mi zrobila tak fajnie wlosy to zaklad z polecenia,a ten drugi myslalam ze bedzie oki bo te same kosmetyki z firmy matrix.Ja piernicze nie wiem co robic moze wroce tam jutro i powiem zebi mi farbe nalozyli.A jak mi znow naloza rozjasniacz.