Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowa kreacja

Kupilam REWELACYJNA maseczke na tradzik za 5 zl!

Polecane posty

Czesc. Wlasnie po moim wycisakaniu wagrow zastosowalam super,hiper,megafajna maseczke z zielonej glinki DERMAGLIN. Mozna ja kupic w Rossmanie za 5 zl! Jest super, po 20 minutach (jak zmylam) zero sladow po wyciskaniu, tylko takie male gdzie musialam wagra pokatowac. Skora nabrala koloru,jest gladka i matowa! Polecam. Jak pytania,to prosze

Gość jedna saszetka koszt 5 zl
na jeden raz? to drogo wychodzi nawet robiac raz w tygodniu na miesiac ok 22,5 zl. taniej glinke na allegro kupic

Na dwa razy:) Ta maseczka nie zawiera tylko glinki ale inne substancje lecznicze. Jestem 1 h po zabiegu,skore mam jedrna i taka napieta, zluszczyl sie martwy naskorek(delikatnie), pory sa wyraznie zmniejszone,skora nabrala koloru,nie jest juz ziemista,za to delikatna,matowa,jedrna,napieta i taka odprezona.czuje sie czysta:)

Gość zaczadzona
Akurat debilko

ZACZADZONA- jeżeli cos nie nie pasuje to po co wchodzisz i piszesz takie bezczelne komentarze? Nie sadze ze jestem debilka, podzielilam sie wrazeniami, kupilam ta maseczke po raz pierwszy,ja widze roznice, moze ktos skorzysta, ty nie musisz. I wybacz,ale takie komentarze zostaw dla swojego poziomu inteligencji(czyt.zerowej).pozdrawiam cie serdecznie

Gość ana_katia
w takim razie wyprobuje bo po wyciskaniu brody porobily mi sie krostki, mam nadzieje ze je takze ta maseczka zlagodzi...