Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyjgyjgyj

moi koledzy ostatnio uswiadomili mnie ze

Polecane posty

Gość gyjgyjgyj

predzej czy pozniej kazdy mezczyzna zdradzi... ze kazdy chocby za 20 lat ale bedzie musial sprubowac zdrady bo ilez mozna wytrzymac z jedna kobieta.. na dodatek mowili ze na bank kazdy ojciec to zrobil i kazdy brat, maz itd a wy jak sadzicie??

Gość minimiki
nie każdy, moi dziadkowie są 50 lat po ślubie-bez zdrady :classic_cool: i większośc znanych mi par też

Gość BEKA Z WAS WSZYTKICH
SKONCZYLAM CZYTAC NA sprubowac

Gość powodzenia życzę
masz chu.jowych kumpli :) pewnie z patologicznych rodzin

Gość zaczadzona
Kobiety też zdradzają coraz częściej niestety

Gość zaczadzona
Faceci to zabawki

a skąd wiesz co twoi dziadkowie tak naprawę robili? można się zdziwić a tak z drugiej strony to predzej czy pozniej kazda kobieta zdradzi... ze kazda chocby za 20 lat ale bedzie musiala sprubowac zdrady bo ilez mozna wytrzymac z jednym kfacetem jak się w koncu trafi jakiś zainteresowany przystojniak. na bank kazda matka to zrobial i kazda siostra, zona itd :classic_cool:

Gość katorgaz42
skad, oni wiedza, ze kazyd facet, tak robi;?wszystkowiedzacy są, czy moze jasnowidze?Pewnie, z enie kazdy zdradza, oni tak mowia, tylko by sami siebie i swoje popędy usprawiedliwic, nie jest fizczyna mozliwoscia by wszyscy zdradzali pozdrawiam nie zadawaj sie z takimi wiesniakami ,jak ci niby koledzy

Gość masssakra
a tam takie gadanie! jest jedna jedyna osoba, w ktora wierzylam, ze tego nigdy nie zrobi, ideal faceta, poza tym sam zostal zdradzony wiec wie jak to boli. i co? on tez, ale o tym wiem tylko ja i jeszcze jedna osoba takie gadanie, ze moi dziadkowie, bla bla bla... akurat, no moze i sa, ale to ze swieca takich malzenstw szukac

Gość iijmm

Gość iijmm