Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaaa1234

czy to mozliwe ze.. ?

Polecane posty

Chciałabym prosić Was o poradę. Ostatnio kochałam sie z chłopakiem bez zapezpieczenia. Okres miałam dostac 02.11. dzis jest 9.11 czyli spóżnia mi się tydzien. Nigdy tak sie nie zdarzyło, zawsze miesiaczke dostawałam nawet 2-3 dni wczesniej :( Robiłam wczoraj test...wyszedł negatywnie... Może zrobić kolejny test?sama juz nie wiem... :(

Gość pytanie_amelia
doszedl w Tobie?;d zreszta zalezy kiedy to bylo ostatnio i wiesz prawdopodobienstwo zawsze jest....Zrob test ok 3 tyg od stosunku

ech... polecam jednak powtórzyć test za jakiś czas i nie stresowac się teraz zbytnio. wierz mi, że stres i myśl, że może sie wpadło, potrafi opóźniac dodatkowo nadchodzący okres... ;) i ponawiam pytanie: czy chłopak doszedł w tobie?

Nie nie doszedł we mnie.... no ok przestane sie stresować chociaz troszke trudno...;) czytałam gdzieś, że te testy powinno sie robić z samego rana , przy pierwszych siuskacha ja tamten tescik robiłam wieczorkiem...;/

Gość z nadzieja
witajcie!!!mam takie pytanko a wiec chcodzi o to ze teraz przyjumuje drugie ostanie opakowanie tabletek anty bralam je jedy nie na uregulowanie cyklu po pierwszym opakowniu dostalam normalnie okres, treaz biore drugie opakowanie i niestety w peirwszym tyg zapomnilam wogole pod rzad dwoch tabletem po tyg sponilma sie tez z dwoma tabletkami o 12 godz, kochalm sie bez zabezpieczenia, starsznie bili mnie brzucho i piersi sa nabrzmiale i większe...czy to iwna tabletek??jakie jest prawdopodobienstwo bycia w ciazy??prosze o odp

Całkiem możliwe ze to przez tabletki. Dla upewnienia się zrób test. A najlepiej idz do lekarza

ja mam inny problem. tzn nie doszlo do stosunku, ale moj chlopak mial wytrysk, bylismy pod prysznicem i teraz mocno mysle czy jego plemniki mialy kontakt z moją pochwą. szczerze mowiac szanse sa male przynajmniej taka mam nadzieje choc wg moich obliczen jeste na styk dni plodnych... do gin nie chce isc... moj chlopak proponowal tabletke zeby \"dmuchac na zimne\" ale nie mam takiej mozliwosci. i myslalam o tescie jezeli bedzie sie upieral. kiedy? to wogole dobry pomysl jest? co mi radzicie? ;/ prosze o odp.

Gość olaaaaa1234
to ze okres ci sie spoznia to normalne... moze owulcja sie przesunela i dla tego ... tez mialam taki problem i do dzis nie mam miesiaczki a w ciazy tez nie jestem bo robilam dwa testy z innch firm... nie masz sie czym martwic:*