Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOZE KTOS MA PODOBNIE I COS

Kobiety napiszcie mi prosze czy tylko ja mam problem z SEKSEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jajajaja..
z wanna masz pomysl dobry ci powiem:) tak rob,nie obrazaj sie,zobaczysz ze zmieni sie.Szkoda dobrego zwiazku.Seks ważny ale życie ważniejsze.Jest dobrym człowikem,mężem,ojcem.

Gość jajajaja..
no i żle zrobilaś że idziesz sie wyplakać.Trzeba podnieś glowę i powiedzieć: tak w tej chwili najważniejszy.A ty zachowujesz sie jakby ci go ktos urwal

Gość korzystajacaaa
ale masz p oblem, a co to sąsiada nie masz. Pomoc sąsiedzka zawsze jest wskazana.

plakalam jak juz spal wiec nawet nie widzial. Nie wiem juz naprawde co robic. Bede probowac tak jak pisalas ale pewnie uzna ze traktuje go przedmiotowo! I chyba wtedy dam mu w gębe bo nie wytrzymam nerwowo!

mam sasiada zajebistego zresztą . Elegancki zbudowany wysoki i mlody policjant - juz o nim myslalam :D:D:D:D ale ma zone :D:D:D

zresztą snil mi sie ten sąsiad nie raz... :classic_cool:

Gość pom ci ze
śreeednio :O to zazwyczaj faceci bardziej na sex nalegaja a nie kobiety. 6 tygodni to przesada, ja na twoim miejscu zaczela bym myslec czy powinniscie brac slub. Bynajmniej ja bym sie na cos takiwgo nie zgodzila :O:O

ja tez sie nad tym zastanawiam. Pogadam z nim jeszcze raz dzisiaj i zobacze co bedzie mowil. Jesli nie zobacze zadnych checi poprawy to faktycznie slubu nie bedzie .

dziewczyny ide sie przygotowac fizycznie i psychicznie do tej rozmowy , zaraz bedzie w domu. Poki dziecka nie ma mam okazje na gadanie i nie tylko.

Gość pom ci ze
Daj znac jak pogadacie ok???

Gość jajajaja..
życzę powodzenia,szczerze:)

Gość cieszcie sie ze nie macie tak
jak ja!!!! az wstyd sie przyznac ale nigdy nie mialam orgazmu , nigdy! a mialam juz 3 partnerow, ten 3 jest ojcem mojego 5 miesiecznego synka i planujemy wziac slub w maju. i tez sie zastanawiam czy jest sens tym bardziej ze podobnie jak kolezanki po porodzie to juz mi sie calkiem nie chce , i tu nie chodzi o partnera bo on sie stara i wogole poprostu ja jestem jakas oziembla, czasami az zazdroszcze wszystkim kolezankom i nie tylko jak opowiadaja ile to orgazmow mialy jednej nocy, a ja mam 25 lat i jeszcze nie mialam zadnego!! wiadomo czasem jest super mniej lub bardziej ale nawet nie sprawia mi przyjemnosci samej sie dotykanie no i co mam zrobic? wychodzic za mąz czy nie? moze są jakies leki na pobudzenie? dziewczyny pomozcie!