Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pippo356

Jak zaplodnic???

Polecane posty

Gość rece opadaja
gdyby kobieta wymyslila ten temat to kazdy facet nazwalby ja dziwka ale ze to facet wymyslil ten durny temat to zanda wypowiedz plci meskiej sie nie pojawila... kurde czlowieku lecz sie, z reszta zawsze moglaby usunac/poronic i co wtedy bys zrobil

Gość kiuyt
WEJDZIE NA topik lubie dobrze zjesc ten sam czubek tylko o zapłodnieniu kur zenada;-(

Gość Tomodachi
O Boże... najgłupszy temat jaki w życiu widziałem xD Koleś... zabiłeś mnie tym ^^ Nie wiem w jakim świecie żyjesz ale tam na pewno nie ma klamek w drzwiach.

"rece opadaja gdyby kobieta wymyslila ten temat to kazdy facet nazwalby ja dzi**a ale ze to facet wymyslil ten durny temat to zanda wypowiedz plci meskiej sie nie pojawila... kurde czlowieku lecz sie, z reszta zawsze moglaby usunac/poronic i co wtedy bys zrobil " Bzdury piszesz:P.A kolesia powinien od razu komornik brać w obroty żeby było na zapas na alimenty:P.Takich powinno się pałować co mają takie głupie pomysły.

Gość 70A
O matko Jaki kretyn :O:O:O A niedlugo napisze: Dziewczyna nie chce sie ze mna hajtac mimo ze mamy dziecko. I od razu poleca wyrazy wspolczucia dla tego idioty......

Gość nana01
oczywiscie,ze mozna zajsc w ciaze w taki sposob... "Plemniki poza organizmem giną szybko. Do życia potrzebują bowiem odpowiedniej wilgotności, temperatury i odpowiedniego odczynu pH środowiska (liczbą pH określa się jego kwaśność). Ale wystarczy, by wytrysk nastąpił na „okolice narządów rodnych”, na wargi sromowe lub by nasienie dostało się tam za sprawą dotyku. Część znajdujących się w nim plemników będzie miała okazję do dalszej wędrówki, w głąb narządów rodnych dziewczyny. Przeświadczenie, że błona dziewicza chroni przed zajściem w ciążę jest fałszywe. Plemniki pokonują ją bez żadnej trudności i dotrą do komórki jajowej. Błona dziewicza nie jest przecież hermetycznym „zamknięciem”, a dowodem tego jest choćby miesiączka" wyjete z artykulu: http://ww2.tvp.pl/2727,20041201138130.strona temat jest beznadziejny, ale mozliwosc zajscia w ciaze w ten sposob istnieje

Gość Żal mi cie
ile ty masz lat dziecko rze masz takie pomysły

Gość romik173
Pomyśl tylko czy Ciebie ojciec palcem nie zrobił-myślę że tak.

Gość Mr P
Najlepiej znajdz kobiete co będzie chciala byś doszedl w niej a nie kombinujesz ja juz czasem nie mam sily tak mnie moja pompuje nie to bym narzekal hehehe :)

Gość Iamabizzare
Muszę Cię zasmucić, dzieci w twoim wieku są jeszcze bezpłodne.