Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość page up

Jak on mnie wkurzaaaa !!!!!!

Polecane posty

Gość page up

o godzinie 9 zrobil mi pobudke ze za pol godziny przyjdzie. jak ja mu na to ze nie, bo mnie obudzil i musze sie ogarnac, posprzatac i zrobic cos najpierw pozytecznego, to problem :o w koncu gdy sie zgodzilam, to teraz łajza idzie 2,5 godziny i dojsc nie moze [zły] a mieszka 50 metrow ode mnie :o dzwonic nie bede bo zaraz uslysze 'nie stresuj sie malenka, z tesknoty jeszcze nikt nie umarl' :o bo on kurna mysli ze nie mam nic lepszego do roboty jak siedziec i czekac na niego :o jak do 13 nie przyjdzie, to wychodze z domu :o dziekuje za uwage, musialam sie wyzalic [zły]

Gość hjrdthe
hehe ale macie facetow ;p

Gość page up
zaraz bedzie ze spotkal trzy tysiace kumpli po drodze i przeciez nie wypadalo nie zamienic slowa :o no co za tyyyyyyyyyyp !!!!

Gość hjrdthe
laska wychodz z domu a przynajmniej mi drzwi nie otwieraj;p no ile mozna czekac xD

Gość page up
no wlasnie ileeeee :o nie rozumiem po co mnie budzil i robil sztuczny alarm skoro od razu mozna bylo sie umowic na pozniej 😡 a mialam taki dobry humor......

Gość hjrdthe
faceci tacy sa hehe moj np niedawno zadzwonil do mnie zebym do niego przyszla, dodam tylko on ma samochod i ze mogłby do mnie PRZYJECHAC ale co mi tam,, ide :P mam tylko 500m :]

Gość page up
i do tej pory nie przyszedl :o ja zdazylam posprzatac, nalazic sie po sklepach, spotkac z przyjaciolka, zrobic obiad a ten nawet na smsa nie raczy odpisac :o mam go szczerze dosc !!! :o

Gość cjfurejjfdj
moj były taki był dzwonil ze bedzie za 20 mniyt a nie było go pare godzin:O teraźniejszy nie lepszy ,zadzwonił o 13 ze za godzine wyjedzie z domu to powinien u mnie być o 14;30 a nadal go nie ma :O

Gość qrwa mac
ale ty masz problemy, ze juz musisz sie zalic na forum o takich pierdolach. jestes dzieckiem, niedojrzala emocjonalnie i kaprysna w dodatku.

Gość qrwa mac
i miałaś wyjść o 13 przecież. głupia rozkapryszona wariatka.

Gość page up
a cos Ci qrwa mac nie pasuje ? jak tak to nie czytaj i Ty nei bedziesz miec problemu !!

Gość page up
no i wyszlam o 13, ale zdazylam juz wrocic :P

Gość qrwa mac
buahaha i jak nie przyyszedł facet, to sama nie wiesz co z sobą zrobić bo jesteś próżną idiotką ! przesiedzisz całą sobotę na kafeterii pisząc o pierdołach :) dziecko...

Gość I co przyszedł

Gość page up
swoimi tekstami wystawiasz swiadectwo sobie :) nie zamierzam z Toba dyskutowac bo takie cos to po mnie splywa :)

Gość ghsdgds
qrwa mac - co tobie debilko sie dzieje?? cos sie nie podoba to *** stad i problemu nie bedzie. omg ale mnie wkurzaja takie rury, co im sie nic nie podoba:O

Gość qrwa mac
jestem facetem jakby co tępa strzało :)

Gość korki na a 4
haha facet oburzony bo na niego zadna nie czeka nie podoba sie temat to nie wchodz

Gość gdsagdsgds
tym bardziej wierze w twoją tępote

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
wspolczucia..ależ macie facetow:D

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hmm..ale gdzie tu sens..i tak mu wybaczysz:))

Gość myszzzz
Mój też tak miał, a do tego był niewyczerpaną skarbnicą najróżniejszych wymówek. W końcu, jak kilka razy w domu mnie nie zastał, to się nauczył :]

Gość page up
pewnie tak, wybacze, ale kurde ja tego nie pojmuje niestety..... :o jak mozna sie umowic i nie raczyc poinformowac nawet ze cos wypadlo i ze bedzie pozniej ? nigdy wczesniej nic takiego mu sie nie zdarzalo... przechodzi samego siebie !!! a na dodatek dzisiejszy dzien jest jednym z niewielu ktory mamy oboje wolny

Gość myszzzz
może śpi? ;)

Gość korki na a 4
ja swojego za takie cos 2 razy nie wpuściłam hahahah a 3 razem wpuściłam do przedpokoju opierdoliłam i pogonilam:D

Gość page up
wyszedl przed 10 z domu, mial wejsc tylko do sklepu i przyjsc do mnie jakby wrocil do domu to odezwalby sie na gg wiec na pewno sie gdzies szlaja 😡

Gość page up
korci mnie zeby do niego zadzwonic i opierdolic porzadnie ale nie bede frustratki z siebie robic :D

Gość korki na a 4
po tylu godzinach bym zadzwoniła:D

Gość a czesto robi coś
takiego? Ile razem jesteście? Nie możesz do niego zadzwonić? Może coś sie stało.....