Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość page up

Jak on mnie wkurzaaaa !!!!!!

Polecane posty

Gość page up
ale juz do niego pisalam to cisza. w tlumaczenie ze ma pusste konto akurat uwierze bo to jest norma, ale nie, nie bede dzwonic. Niech nie mysli sobie ze go strasznie wyczekuje :D chociaz tak jest ;)

Gość page up
no pisze ze nigdy mu sie nie zdarzalo... zawsze tylko dawal znac ze wychodzi i za chwile juz byl dzwonek, bo mieszka obok w bloku

Gość yamayka123
a jezeli coś mu sie stało?

Gość page up
po 22...

Gość hshgds
no weź zesz dzwon:O a jak serio mu sie cos stało??:O

doskonale Cie rozumiem..moj facet wkurza mnie jeszzce bardziej!!!!!udaje dziś obrazonego i nawet nie raczy zadzwonić..cały dzień czekam jak idiotka aż w końcu się odezwie:(...i nie wiem co mu powiem jak w koncu zadzwoni, jestem zła na niego jak cholera..i to on ma jeszcze do mnie pretensje ze ja ciągle focham, ale przecież bez powodu tego nie robię..jestesmy ze soba tak długo, mamy gdzie mieszkac a on nadal nie chce, bo jak mi powiedział ostanio- nie spieszy mu sie do odpowiedzialnosci:( faceci nas wykończą!!! mówie Wam laski;)

doskonale Cie rozumiem..moj facet wkurza mnie jeszzce bardziej!!!!!udaje dziś obrazonego i nawet nie raczy zadzwonić..cały dzień czekam jak idiotka aż w końcu się odezwie:(...i nie wiem co mu powiem jak w koncu zadzwoni, jestem zła na niego jak cholera..i to on ma jeszcze do mnie pretensje ze ja ciągle focham, ale przecież bez powodu tego nie robię..jestesmy ze soba tak długo, mamy gdzie mieszkac a on nadal nie chce, bo jak mi powiedział ostanio- nie spieszy mu sie do odpowiedzialnosci:( faceci nas wykończą!!! mówie Wam laski;)

Gość i co dotarl
?

tak to prawda oni nas kiedyś wykończa:o ja to już ich w ogóle nie rozumiem :/