Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednak kretynka

Ale wczoraj odstawilam wiochę to masakra

Polecane posty

Gość jednak kretynka

Umówilam się z fecetem, spotykamy sie już jakiś czas, mailo być fajnie i milo. Ale narobilam takiej wiochy że masakra! :o podkusilo mnie i jak go chiwle nie bylo przeszperalam jego telefon, ale tylko luknęlam dwa smsy od jakiejś panny, jeden "kiedy się umawiamy na jakieś trunki u ciebie" i część drugiego "ej no..." i oczywiście dorobilam do tego calą historię :o a przecież nie pwoiem ze grzebalam mu w telefonie więc odstawilam szopkę a on nie wiedzial o co mi chodzi :p dziś wypatrzylam na nk że to jakaś jego koleżanka lub dziewczyna kolegi :o kurwa ale ze mnie idiotka :o teraz musze przepraszać...

Gość jezoo
No jednak kretynka:classic_cool:

Gość też szurnięta
my kobiety to mamy głupie pomyśsły:D

Gość też szurnięta
dobrze ze nie widział ze mu szperasz to dopiero masasakra:O nie martw sie ja mam to samo ,nie dam mojemu skończyć tylko sama wymyslam jakie było zakończenie ...

Gość też szurnięta
lepsza by byla kolacja ;)

Gość proste jak drut
Ze sniadaniem :p

Gość cjfurejjfdj
to wproś się do niego:)

jednak kretynka gdzie tam kretynka? wcale nie po prostu byłas ciekawa czy jestes na liscie rezerwowych panienek na weekend? czy tez facet ma wobec ciebie powazne zamiary... a to ze dorobiłas historie na własny uzytek to sie nie przejmuj bo standart u was kobiet... macie to w pakiecie kobiecosci:P

ja tez zawsze dorabiam historie mimo, ze moj chlop prawie sie wcale nie spotyka z kolegami :P tlyko siedzi ze mna w domu albo jest w pracy :D ale i tak go o romanse podejrzewam hahaha nie no, nie jest az tak zle :) po prostu zawsze beziemy troche niepewne i bardziej ostrozne, taka nasza natura :)