Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaaaaaaaa

Boję sie że znowu jestem w ciązy!!!!!

Polecane posty

Gość nikaaaaaaaaa

Wiem że zaraz powiecie że było uważać itp. ale dałam sie ostatnio ponieść i pozwoiłam męzowi ,,włożyć'' kilka razy bez prezertwatywy, potem już załozył i kochaliśmy się z zabezpieczeniem.Ale strasznie się boję że bedę w ciąży mamy już półroczną córeczkę, drugie dziecko jest narazie wykluczone! niewiem co zrobie... Okres miałam we wrześniu, w październiku tylko takie plamienie i teraz nic i nie zapowiada się na okres Jak myślicie mogę być w ciązy??

Gość Ewela____
Nie pytaj nas tylko zrób sobie test

Gość napisz
czy masz regularne cykle a, ile dni juz jst po ostatniej miesiaczce

Gość nikaaaaaaaaa
nie mam regularnych cyklów, odkąd dostałam okres po porodzie :( ostatnią miesiaczne miałam na początku września a w październiku plamienie (nie wiem czy można je nazwać miesiączką) Na test jest jeszcze za wsześnie

Gość napisz
jak nie masz regularnych cyklów to mysle że nie jesteś w ciaży chociaż różnie bywa

Gość napisz
jeszcze jakbyś wiedziała jaki miałas sluz w dzień współżycie,,jeśli płodny to istnieje ryzyko

Gość minimoza
idź do wróżki albo się przetestuj my nie wiemy za wiele

Gość agunia 86
nie martw sie. człowiek zamartwia sie i szuka jakich kolwiek objawów jesli ma jakies przeszkody w twoim wypadku przeszoda jest kolejna ciąża. ja przez 5 lat tak wspołzyje jak ty albo poprostu stosunek przerywany wiemy dobrze ze to nie jest zaden srodek anty i zdajemy sobie sprawez tego i konsekwencji. takze na twoim miejscu nie martwilabym sie