Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milytvardziel

Podryw i nagle SZOK ............

Polecane posty

Gość milytvardziel

Grałem sobie na kurniku w kości. Załozyłem stół i przyszedł gracz o nicku "annamaria". Spodobał mi się nick i postanowiłem sobie pogadać z nią. Spojrzałem w profil a tam zdjęcie ładnej dziewczyny , na mój gust ok. 20 lat. No więc pomyslałem sobie że może ja poderwę , a co tam :D ja : cześć :) ona : cześć ja : smutną masz twarz ? ona : czemu ? ja : piosenka mi się przypomniała :) ona : hehe , w sumie to wesoło nie jest ja : rozweselić ? ona : nie wiem czy ci się uda ja : gwarantuję że za 30 minut będziesz miała usmiech do ucha , ale to nie wszystko :) ona : co jeszcze ? ja : sprawię że twoje serce zacznie bić szybciej :) ona : hehe , lepiej nie i tak za szybko mi bije ja : lol :) ona : ile masz lat ? ja : 21 ona : piękny wiek , dyskoteki , dziewczyny :) ja : w moim przypadku tylko pierwsze jest prawdą :) ona : nie chodzisz na dyskoteki ? ja : nie , bo w takich miejscach to trudno o fajne dziewczyny ona : co fakt to fakt , masz rację ja : teraz to mam wrażenie że dziewczyny są gorsze od chłopaków ona : zależy jak trafisz , ja taka nie jestem :) ja : fajny masz nick , czemu akurat taki ? ona : Mam dwie córeczki : Annę i Marię KURDE , WŁOSY STANĘŁY MI DĘBA :d ja : Czyja ta piekna fotka to buźka albo Ani albo Marii , tak ? Nie twoja ? tak : tak , Ani :) AKURAT W TYM MOMENCIE KOŃCZYŁA SIĘ GRA WIĘC POWIEDZIAŁEM "PA, DZIĘKI ZA MIŁĄ GRĘ " kurde no , ale mnie zaskoczyła :D

Gość ona klamie to nie jest prawda
ona jest kuzynką Anny Marii Wesołowskiej

Gość jtyujt
Bywa... To i tak lepiej niż się nakręcić a potem dowiedzieć się że rozmawiało się np z sześćdziesięcioletnim transwestytą lub dziesięcioletnią dziewczynką.