Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toja309

CZY POWINNAM TO NAPISAC CV ?

Polecane posty

Gość toja309

Hej. Prosze nie nabijajcie sie! W tym roku skonczylam studia, obronilam sie i szukam pracy. Przez ostatnie 3 lata, pracowalam w kolportazu bezplatnego dziennika, mowiac prosto w wiekszych miastach sa te darmowe gazety, ktore rozdaja z reguly mlode osoby. Pracowalam tam tak dlugo, bo jak na czas temu poswiecony i obowiazki to kasa byla niezla, szczegolnie dla studentki. Osoby ktore pracowaly gdzies indziej mialy niewiele wiecej ode mnie, a poswiecaly swojej pracy np. 8 godz. dziennie. I teraz ja sama nie wiem, powinnam to ujac w CV ? Czy to wstyd ?

Gość I am beautiful
żadna praca nie hańbi

Gość toja309
Pomyslala ze to troche obciach, pomysla ze nadaje sie tylko do takiej w sumie bezmyslnej roboty :o A z drugiej strony to spory kontakt z ludzmi, trzeba byc dosc bezposrednim, skoro bylam tam tyle czasu to tez moze swiadczyc o tym ze dosc zorganizowana jestem i mimo ze studiowalam chcialo mi sie gdzies tam pracowac...

Gość toja309

Gość spi
Napisz, nie zaszkodzi.

Gość taka jedna 123456789...
ja tez pracowalam tak jak Ty i wlasnie dzieki temu wybrano mnie sposrod 8 innych kandydatow... taka praca swiadczy tylko o tym, ze nie czekasz biernie az ci manna z nieba splynie, ze nie boisz sie pracy, bo warunki atmosferyczne sa rozne, ze nie oniesmiela cie kontakt z ludzmi, nawet z niemilymi ludzmi i nie rozumiem jak mozesz sie krepowac zeby ujac to w CV???

Gość toja309
taka jedna 123456789... ciesze sie ze tak piszesz i masz racje :) Napisze!

swoja droga...dlaczego Polacy nie wierza w siebie i nie potrafia sie "sprzedac"???

i tego sie trzymaj:) pozdrawiam:)