Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana w niewiernym

zakochana w niewiernym

Polecane posty

moj facet zdrzadzil mnie juz 3 razy. a ja go dalej kocham.ni jestem juz z nimn aturalnie, ale jak mam sie uwolnic od tej milosci. on twierdzi ze to byl tylko sex i chodzi za mna juz pol roku od zerwania i prosi o 2 szanse. nie potrafie sobie tego przezlozyc na jasny poglad - jak ktos kto zdradzil tyle razy moze mnie kochac.z druguj strony skoro nie kochal to dLACZEGO OD POL ROKU CHODZI I PROSI??? jestem w to wszystko uwiklana emocjonalnie i nie wiem co myslec.

nikt nic nie powie...

Gość nswd
normalka 🖐️

bo mu brak kobiet do wyrka i liczy na szybki seks. Może będzie słodki i kochany - potem znów zdradzi... Po 3 razach to bym go chyba zajebała:)

Gość on sie nie zmieni
niech odejdzie , to dla ciebie najlepsze wyjscie , uwierz

Gość ililioly
Widocznie ambicja podrywacza nie pozwala mu pogodzić się z faktem, że ty rzuciłaś go pierwsza. Woli cię uwieść i znów zrobić z ciebie idiotkę, niż dać za wygraną. On cię nie kocha. A nawet jeśli mu się wydaje że kocha, to na głębokie uczucia wyższe go po prostu nie stać, moze odczuwać tylko jakieś kalekie emocje. Nie daj się wikłać w takie toksyczne układy. Zerwij całkowicie kontakt.

ale rozumiecie, to juz pol roku. wiem, ze ma inne kobiety do wyrka, ale po co za mna lazi. no po co. przezciec pol roku to kawal czasu, powinien dac sobie spokoj.

Gość fragolla
chcesz uslyszec od nas, ze Cie kocha? :)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jak zdradził 3 razy to juz bedzie zdradzał! nie bądz naiwna, nie daj sie nabrac na czułe słowka. kiedys sie w nim odkochasz,

ale po co Ci taki co z innymi kobietami sypia i jest Ci niewierny? tylko będziesz cierpieć przez niego .

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
a przyznał ci sie ze cie zdradził 3 razy czy sama sie jakos dowiedziałas? a skąd wiesz ze zdradził tylko 3 razy moze duzo wiecej a ty o tym nie wiesz

ililioly ma rację - łazi za Tobą, bo teraz jesteś niedostępna a on z tego co piszesz (3 zdrady) lubi zdobywać... Jak już Cie zdobędzie to Cie rzuci albo znów zdradzi.

ja sie tylko nietstety naiwnie zastanawiam, czy taka osoba mogla zrozumiec swoj blad i naprawde zapragnac sie zmienic. moze jestem naiwna i gluia. na pewno mnie wysmiejecie. ale ja po pol roku nie chodzialabym za kim k to stanowczo i niezlomnie od 6 miesicy mowi NIE!

Gość wzr
NIE DAJ SOBĄ POMIATAĆ! OLEJ GO I TYLE! RAZ JESZCZE UJDZIE ALE 3?!

mamy po 28 lat. bylismy 2 lata

wiesz jak ja to widzę? Facet lubi zdradzać i będzie zdradzał i tylko od ciebie zależy co z tym zrobisz. Wrócisz - będziesz cierpieć. Jak dla mnie to on po prostu uważa że jesteś jedyna panną nadającą się na kandydatkę na stałą dziewczynę - inne to tylko seks - liczy, że wrócisz i nadal będziesz przymykać oko na jego wyskoki.

wiesz zlo, masz chyba racje. on od poczatku znajomosci mowil mi, ze bedziemy cale zycie razem. ze jestem jedyna dziewczyna, ktora spotkal i chcialby zeby byla jego zona. wszyscy jego umple mni lubili,ba nawet etraz wiekszosc utrzymuje kontakt ze mna, a nie z nim. ale jak mozna tak oszukiwac potencjalna zone. ja piernicze. najgorsze jest to, ze gdyby on dal mi spokoj to ja bym zapomniala. a on ciagle, ciagle szuka kontktu. ja zwariuje niedlugo chyba.

Wiec sama widzisz - jesteś kandydatka na zonę, matkę dzieci - reszta to fajny szybki seks. Tak się nie da żyć. Zablokuj jego numer, nie pojawiaj się w miejscach w których on bywa. Powiedz mu raz a dobrze co o tym sądzisz, powiedz że robi z siebie kretyna, cokolwiek. Ja jestem mściwa i pod wpływem złości zrobiłabym o wiele więcej ale tak tego nie załatwisz. Dyplomatycznie z uśmiechem na twarzy... Znajdź sobie kogoś :) niech on wie, że już o nim zapominasz - potem pójdzie już z górki.

jak sie blokuje czyjs numer w telefonie?

to zależy od modelu telefonu. Jedne mają taką możliwość inne nie. Musiałabyś poszukać. A jak naprawdę chcesz zapomnieć - zmień nr... albo naucz się olewać te smsy, nie czytając od razu usuwać. Dla chcącego nic trudnego - musi Ci tylko na tym bardzo zależeć. Poza tym - jak nie pomagają prośby to trzeba ostrzej.