Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

kochane prosze o rade,chodzi o jakis plyn do hig intymnej do skory czesto podraz

Polecane posty

podraznionej,czesto lykam antybiotyki,i ten moj organizm wyjalowiony,lapie infekcje intymne i nie wiem jaki plyn uzyc,kupilam soraye z kwasem mlekowym,taki swietny mial byc a juz czuje po nim pieczenie.bylam u ginek,kobiece sprawy ok ale plynu dobrac nie umiem

Gość dobre są płyny o nazwie VENUS
oraz te z Ziaji.

Gość juh
moze lactacyd,albo ziaja z kory dębu

Gość pani_ania
Miałam podobne problemy - polecam właśnie Lactacyd, dla mnie jest niezawodny i najlepszy.

Gość aa i cleanic to są dobre firmy
wieć myślę,że ich żele są ok.

Gość myszzzz
stara historia z linkami na Kafe. Wiecie co trzeba zrobić: przekleić i wykasować cholerną spację.

Gość ewqa2
Marcycha idz do apteki i kup emulsje LUBEX, koszt okolo 35 zl, droga ale cholernir skuteczna. Nie pamietam od ilu juz lat jej uzywam, wraz z nia skonczyly sie u mnie wszelkie stany zapalne. Cena wysoka, ale produkt baaardzo wydajny, polecila mi go farmaceutka. Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Lubex porównanie
a ten Lubex ma się jakos do Lactacydu?? Chodzi mi o skład czy może podobny czy całkiem inny?? Bo każdy wychwalał Lactacyd a dla mnie jednak nie jest najleposzy:/ i boje się że nast. drogi kupie i znów dupa będzie....

ja mialam taki sam problem,bralam mnostwo antybiotykow,i tez okolice intymne ucierpialy.od jakiegos czasu myje sie tam sama wodą bo boje sie jakikolwiek plyn :(

Gość pati...
we wszystkich płynach do higieny intymnej sa konserwanty inaczej by sie szybko psuły a zobaczcie jak długie maja terminy ważności ja mam skórę skłonna do podrażnien też czesto łapie infekcje i podmywam się ziołami które zaparzam raz na 2 dni i trzmam w lodówce- sa super np. kora dębu, babka , pięciornik

Gość żel do mycia ciała dla
niemowląt firmy Hipp. Łagodny, bez chemii, ślicznie pachnie, 15zł.

Gość grzybica poantybiotykowa
kup w aptece lactacyd ale nie emulsję tylko płyn ginekologiczny, rozcieńcza się go z wodą, do tego tantum rosa do przemywania pochwy po każdym korzystania z toalety i clotrimazol, oczywiście nie nos stringów i pierz bieliznę w proszkach dla alergików :)

Gość odginekologaaaaaaa
lactacyd

Gość też nie dla mnie
ja mam ten AA i jest taki o dla mnie :/ może i nie podraznia bardziej ale ulgi jakiejś specjalnie nie czuje. Tak samo z korą dębu z bielendy, czy lactacydem ehhh ja już nie wiem czy cokolwiek dobrego jest dla mnie......zastanawiam się nad tym lubexem,...

lactacyd szczypie:/ najlepsza jest ziaja (ochrona przeciwgrzybicza) z macierzanką chyba. testowałam wszystkie i drogie i tanie i ziaja wygrywa.

Gość juh
moja kumpela wlasnie mi mowi ze ma takie problemy i jej pomaga bardzo ziaja czerwona z borówka albo z kora dębu

Gość grrrrrrrrr
tak sobie mysle ze jednak lactacyd

moja kumpela na takie dolegliwosci uzywala mydla glicerynowego,gin jej polecila,ale pojecia nie mam gdzie sie kupuje,jej chyba zalatwila znajoma bo nigdzie nie mogla go znalezc