Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicniewiem

szybkie i powazne pytanie

Polecane posty

Gość nicniewiem

biore tabletki - antybiotyk dopochwowe mam pytanie czy tak ma byc ze rano mi sie wylewa wszystko ? raz juz jak jeszcze lezalam zaczelo mi sie wylewac a tak to dopiero jak wstane i drugie pisze zeby skonczyc przed okresem jednak ja niewiem kiedy dostane okres moze jutro moze po jutrze a mam jeszcze kilka tabletek czy cos sie stanie jesli wezme i rano dostane okres i bedzie mi sie wylewala ta tabletka razem z krwia :? :/

jeśli chodzi o pierwsze, to jak ja stosowałam globulki to też mi się wylewało. To normalne. a co do drugiego nie wiem... ja na czas kuracji wybrałam czas zaraz po okresie - zeby nie bac sie że zaraz go dostane.

Gość nicniewiem
ale ja mialam zapalenie wiec chcialam jak najszybciej bo dosc dlugo to trwalo i niewiedzialam nawe o tym a jesli dostane to reszte tabletek moge wziac po okresie?

Gość nicniewiem
ktos wie?:(

Gość nicniewiem
:(

Gość nicniewiem
:9

Bierzesz, dopóki nie zauważysz krwawienia, nic się nie stanie jak jedna globulka wypłynie razem z krwią. To chodzi tylko o to, że podczas okresu leczenie nie ma sensu, bo lekarstwo nie zdąży się wchłonąć.

Gość nicniewiem
dzieki za odp bo juz sobie wyobrazalam niewiadomo co czyli ewentualnie reszte wezme po okresie hm czy to nie zmniejszy skutecznosci dzialania?

Tak, jak Ci zostaną globulki, to dokończysz leczenie po okresie, wszystko będzie dobrze, okres oznacza tylko przerwę w leczeniu. Jak bierzesz antybiotyk, polecam Ci brać (również po skończonej kuracji) tabletki LaciBios Femina z pałeczkami kwasu mlekowego, albo dopochwowo lactovaginal, chodzi, żebyś się nei wyjałowiła po tym antybiotyku (wszystko to bez recepty jest).

Gość nicniewiem
dzieki za odp mysle ze musze pojsc jeszcze do lekarza chociaz nie mowil zeby przyjsc po skonczeniu antybiotyku ale skad mam pewnosc ze zapalenie pochwy minie po tym ?

Gość nicniewiem
dlatego musze go zapytac o to chyba ze on stwierdzil ze to wystarczy , niewiem