Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrieeellllllaaaaaaaaaaaaa

Jak pomóc rodzicowi ktorego rodzice sie rozwiedli...??

Polecane posty

moi dziadkowie sa po rozwodzie, wiem ze rozwod to musi byc straszne przezycie dla dzieci... i teraz kiedy na jakichs uroczystasciach, przy rodzinnych okazajch sie spotykamy wszyscy... to tak jakos dziwnie jest.. jak mozna pomoc rodzicowi, zeby jakos to mniej przezywal?

nie wiem czy mnie zrozumieliscie... jestem wkurzona, bo znow sie spotkali wszyscy pzrzy okazjii widze ze mama cierpi..

Gość przytul ja

Gość tak prawdę mówiąc to
nic nie możesz zrobić. Mama cierpi, bo to jej rodzice, ty cierpisz, bo to twoi dziadkowie... Poza przytuleniem i wsparciem ogólnym jesteś bezsilna. Dziadkowie podjęli taka decyzję nie martwiąc się, jak wy to przeżyjecie. Zebyscie nie wiem jak się martwiły to i tak nie macie żadnego wpływu na sytuację. Więc pozostaje czekać aż czas zagoi rany

Gość gość
Witam smile Mam na imię Dominika. Jestem studentką pedagogiki na Uniwersytecie Warszawskim. W tym roku będę bronić swoją pracę licencjacką. Własne doświadczenia, czyli rozwód moich rodziców przyczynił się do wyboru takiego, a nie innego tematu, jakim jest Syndrom Dorosłych Dzieci Rozwiedzionych Rodziców. Chcę zbadać w jakim stopniu rozwód naszych rodziców wpłynął na nasze dorosłe życie. Bardzo serdecznie zachęcam Was do wypełniania mojej ankiety. Poniżej link do ankiety: http://www.survio.com/survey/d/B2U2K9D2H1A8Q3U6C