Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pstryczek86

Czekałam z seksem a teraz mi się odechciało

Polecane posty

Gość pstryczek86

Jest to możliwe, zeby ochota tak przeszła? Jestem z facetem od 3 lat, na początku znajomości bylo pożądanie, ale sie wstrzymywaliśmy. Tzn ja chciałam poczekać bo nie czułam się gotowa itd. A teraz po 3 latach kiedy mam 22 lata pożadanie uleciało, nie mam ochoty na pieszczoty ani na seks choć jestem dojrzała i gotowa na to. Czasem żałuje, ze nie uległam pożądaniu jak jeszcze ono było, może teraz byłoby inaczej :(

Gość zmień faceta

chyba nie wiesz, co tracisz. troche posmakuj i sie okarze czy nie bedziesz chciala wiecej

Czy ten związek jest dla Ciebie nudny? To troszkę dziwne, że można stracić pociąg do kogoś mając zalewdwie 22 lata.

Gość pstryczek86
Tak, jest nudny, nie czuje pociągu, ale kocham.

U mnie było to samo. Wraz z tą obojętnością wobec bliskości pojawiła się niechęc do samego faceta, coraz więcej kłótni aż w końcu go zostawiłam. Teraz jestem z cudownym człowiekiem, który pomimo upływającego czasu działa na mnie coraz bardziej ;>

Gość fh
po dwóch latach organizm przestaje wydzielać hormony i tyle. trzeba bylo dzialac kiedy byl czas a nie bawic sie w swietoszkow, wtedy moze zwiazek inaczej by sie rozwinal....

Gość malenka2906
ahh! a ja zaczełam po 3 mies bzykac sie z moim misiem:) :d i jest bosko;p: