Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

kiedy waszym zdaniem wypadła owulacja???

Polecane posty

28.10- 36.9 (plamienie, brązowy, grudkowaty, wilgotno) 29.10- 36.8 ( plamienie, brązowy, lepki, wilgotno) 30.10- 36.8 (brązowy, lepki, wilgotno) 31.10- 36.8 (brązowy, lepki, wilgotno) 1.11- 36.7 (przejrzysty, rozciągliwy, wilgotno) 2.11- 36.7 (przejrzysty, rozciągliwy, wilgotno) 3.11- 36.9 (biały, rozciągliwy, wilgotno) 4,11- 36.8 (biały, rozciągliwy, wilgotno) 5.11- 36.9 (biały, rozciągliwy, mokro) 6.11- 36.6 (biały, rozciągliwy, mokro) 7.11- 36.9 ( biały, lepki, wilgotno) 8.11- 36.7 (biały, rozciągliwy, wilgotno) proszę o pomoc:)ponieważ zaczynam dopiero z NPR

ja stosuję NPR od kwietnia br. ale bez pomiaru temperatury bo brak mi systematyczności. Dopiero po kilku cyklach po porównaniach możesz mniej więcej stwierdzić pewne rzeczy. Też mam konto na 28 dni ale tylko jeden cykl, od kwietnia założyłam zeszyt i w razie czego przepisuję na hormonki.pl Owulacja występuje na 14-16 dni przed miesiączką, czasem zdarza się 10. Po samym śluzie nie poznasz. Kilka razy miałam śluz jak na dni płodne i myślałam, że będzie owulacja, później po kilkunastu dniach znowu był sluz sugerujący dni płodne i wtedy akurat to rzeczywiście mi wypadły. Czasem pęcherzyk rośnie ale w końcu nie pęka. Tylko pęka sobie później. A co temperatury to nadejście owulacji sugeruje obniżenie temp.

dziś temp podskoczyła do 37.2( ślisko, ale nie ma typowego sluzu ani białego ani przejrzystego ) średnia długość cyklu to 29 dni