Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna28lata-singiel

co sadzicie o wyjsciu na disko samej?

Polecane posty

Mam 28 lat, jestem sama i dzis mam wielka ochote by gdzies pojsc sie zabawic czy potanczyc. Niestety nie mam z kim. Kolezanki z pracy wszystkie sparowane i jak sie spotykaja to jedynie na kawke po poludniu i zaraz leca do swych domow. Mam jedna kolezanke z liceum, tez mezatka, ktora czasem wieczorem sie ze mna spotka, ale jedynie tak do pubu i tez przed polnoca sie zmywa bo maz czeka. A ja widze, ze dopiero kolo polnocy zaczynaja schodzic sie ludzie w rynku by sie zabawic. I co mam robic? Zostac sama? Ale co zrobie sama? Zawsze tak jest, ze szykuje sie na jakies wyjscie, mysle, ze dzis moze posiedze z kolezanka do pozna, ale ona zawsze przed polnoca sie zmywa bo do meza. A ja wracam do domu rozzalona bo zdaje sobie sprawe, ze ludzie dopiero teraz zaczynaja sie bawic a ja sama gnije w domu. Czy myslicie, ze jak raz taka sama bym sie wybrac gdzies? Czy to nie glupio jak dziewczyna bedzie sama w dyskotece? Ja po prostu chcialabym sie wytanczyc, spedzic jakos fajnie wolny wieczor a nie tylko w domu i dolowac sie przy radiu, komputerze czy tv. co myslicie?

Jestem z Wroclawia. Wyszlabym sama, ale z drugiej strony przeraza mnie to, ze na rynku bawia sie ludzie w grupach a jak tak sama co zrobie? Czy nie bedzie to wygladalo dziwnie jak desperatka?

Gość idz..moze kogos poznasz fajneg
ja nie raz sama wychodze;)

No to gdzie mam pojsc? Do pubu? Ale co wtedy bede robic, pic piwo i gapic sie na facetow by ktorys sie do mnie przsiadl? Pomozcie mi, bo ja zwariuje. W radiu leci fajna muzyka, tak bardzo chcialabym gdziesyjsc i pobawic sie, ale przeraza mnie, ze sama. Zadna nie moze bo ma kogos. A ja nie dosc, ze nikogo nie mam to jeszcze przez to nie moge nigdzie sie ruszyc. Beznadzieja.

Gość tak tak tak idz idz idz
idz sama zaryzykuj. ja bym poszla pewno.zawsze mozna usiasc.ale kup sobie pety.:D:D:D zaraz towarzystwo dosiadzie sie

w pubie przynajmniej bierzesz stolik , siadasz i za jakiś czas masz towarzystwo na pogaduchy w większym spokoju niż na dicho :)