Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pizza na sniadanie

TAAAKIE... BUTYYY! Jakie do jakiej SUKIENKI?

Polecane posty

🌻BO CZASEM PO PROSTU SIE NIE WIE :( Prosze o pomoc ;) http://shop.nordstrom.com/S/2885327?refsid=5806_5&refcat=0%7e2376776%7e2374325%7e2381560&SourceID=1&SlotID=2&origin=related Mam w srebrnym kolorze (chce srebrne dodatki - nie pytajcie czemu, tak po prostu ma byc :)) i torebke tez. Robi sie zimno, pomyslalam, ze moglabym w innych, tam gdzie mam dojsc, a pozniej zmienic i uznalam... ze jak inne to nie wiem :( Zaczelam ogladac strony z sukienkami ale z rozczarowaniem zauwazylam, ze jak juz sukienka krotka, to nie pokazuja calych nog :( Moze jest jakas strona z artykulem, zdjeciami, jakie buty co do czego, tylko ja nie widze. Ja mam problem, bo jestem wysoka i lubie tylko na obcasach do 6cm, a czasem te buty naprawde piekne sa na obcasie o wiele wyzszym niz ja sie dobrze czuje. ❤️❤️❤️ Mysle ze warto zalozyc taki temat, gdzie bedziemy sobie radzic, co do sukienek i butow.

Jesli zas chodzi o moje preferencje - oprocz tego niewysokiego obcasu - lubie wszystko co naturalne, tak wiec cos co nie za bardzo ma ksztalt stopy np. spiczaste czuby, platformy podeszwy itd niestety odpadaja. :O :(

Gość nie ekspert
nie możesz po prostu pójść w tych których planujesz? Pamiętam kiedyś byłam świadkiem na ślubie w zimie, mróz, śnieg i te sprawy... Poszłam w jasnych szpilkach, nie było mi zimno tylko trochę musiałam uważać bo nogi mi się ślizgały.

Gość nie ekspert
może jakieś kryte pantofelki. Ja biorę ślub 27 grudnia i mam buty bez pięt ale palce przykryte, noski lekko zaokrąglone

Hej, dziekuje za odpowiedz :) Tak, pomyslalam, ze moge, choc zapowiadaja zimno, na razie bez opadow sniegu, buty sa jasne i zastanawiam sie czy sie nie pobrudza :( Ale... od czego samochod, prawda? Przeciez wysiade w poblizu tego miejsca. To te buty: http://www.dsw.com/dsw_shoes/catalog/product.jsp?productRef=SEARCH&category=&prodId=181013 Srebrny kolor. (Uwielbiam ta firme, sa bardzo wygodne) http://www.dsw.com/dsw_shoes/catalog/product.jsp?index=42&category=dsw11cat80012&prodId=dsw10prod80052&brand= Chce miec te srebrne dodatki i mam nadzieje, ze pasuje, bo sukienka jest raczej jasna. ❤️ Ale gdybym miala inne to jakie? Jakie propozycje, co do pasujaych kolorow, czy stylu? Jesli mialabym zalozyc buty nie sandaly to jakie?

Zajaczku, dziekuje, za odpowiedz. Jesli chodzi o te czarne, to moge prosic o wiecej szczegolow? Kurcze, a moze link do takowych? Ciesze, sie ze srebrne pasuja, bo ta pluchowata pogoda ostudzila troche to moje upodobanie :)

Gość amajakakaak
do tej sukienki co wkleilas to tylko buty na obcasie ,czolenka, bo przeciez z tego co widze to ta sukienka jest ewidentnie koktajlowaa , na wieczor wiec jakies kozaczki itp odpadaja, jakby byla taka sama ale bardziej codzienna to zgrabne kozaczki ale na obcasie tez bylyby ok

Gość Ciekawy temat tez mam nieraz
z tym dylemat! :( To sa jakies strony gdzie mozna poczytac/poogladac co do jakich strojow proponuja? A jak nie, to moze sie rozkreci i same sobie tu bedziemy pomagac :D Fajna sukienka ;)

Gość Gdzie mozna kupic takie buty
bo mi sie spodobaly

Gość Do powyzej
Przeciez podala strone internetowa :(

Gość DZiewczyny piszcie bo wiele
nie wie co do czego

Gość Te buty sa okey przestan szuka
innych