Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka ja

jak często wasi faceci do was dzwonią,smsują itp?

Polecane posty

Gość autorka ja

mój obecny twierdzi, ze nie lubi rozmawiac przez telefon, a smsy sa idiotyczne...w sumie odzywa się do mnie tylko gdy chce się spotkać ..a jak jest u was?

Gość Lucecitaa2
codziennie dxwoni kilka razy dziennie.

jeśli nie pracuje to dzwoni ciągle, chyba, ze jest zajęty wtedy sms średnio co 20 minut, jeśli jest w pracy to na 8 godzin przypadają jakieś 4 sms zależy jaki jest ruch no i zawsze dzwoni na przerwie chociaz na chwile. Kiedy wraca z pracy zawsze dzwoni i dzwoni na dobranoc, po telefonie na dobranoc jest jeszcze sms na dobranoc :) Jest też zasada: jak któres nie może spac to ma pisać w nocy :) No i on często budzi się w nocy i pisze...

dzwoni jakies 2 razy dziennie..smsy rzadziej bo mus ie nie chce i nie ma czasu:P ale mam kolege ktore nie znosi np smsow czy rozmowy na gg uwielbia za tor ozmawiac w 4 oczy

Gość zaciekawiona bardzo
nie dzwoni...nie pisze..o jak mnie to wk...urwia

Rozmawiamy przez telefon średnio raz dziennie. A smsków ok 4, 5 =]

Gość autorka ja
sama nie wiem co o tym myśleć, niby tłumaczył mi, że po prostu nie lubi takiej formy kontaktu, że to nie jest kwestia jego złej woli....a ja nie chce mu robić awantur ani go zmuszać, żeby pisał i dzwonił...ehhhh

No i nie powinnaś go zmieniać skoro to jego pogląd to trzeba: a) zaakceptowac i jak już zmienić siebie - nigdy jego b) poszukac lepszego modelu :P mówiąc po świńsku :) A tak po ludzku co moge Ci doradzić, to może jakiś kompromis znajdźcie? Jeśli on Cie kocha i mu zależy mocno to na pewno pójdzie na ustepstwo i cos tam skrobnie żebyś sie nie martwiła, a Ty jesli go kochasz i zależy Ci to ustąp i nie wymagaj żeby skrobał co chwile jak nie lubi, ot cały kompromis :)

dzwoni kilka razy dziennie i raportuje :D oprócz tego jak jest w pracy to mamy stały kontakt na googletalk, albo gg i uwaga: romowa na gg, która trwa cały dzień z przerawmi nie wyklucza telefonów ;), jak wraca z pracy zawsze dzwoni co ma kupić zanim dojdzie do drzwi ;)

Gość autorka ja
śniąca, to wy chyba strasznie dużo wolnego czasu macie... forest gump, dzięki za odzew :)

Gość hehehahah
Po ile macie lat? większość jak mniemam gimnazjum że oceniacie faceta potym ile razy na dzień dzwoni i smski wysyła:D Jakby nie miał innych ciekawych rzeczy do roboty tylko bawić sie w zabawy dziecka, które dostało przed chwilą komórkę. Jako prawdziwy facet spotykam się po prostu na żywo z moją kobietą i tyle :)

to nie kwestia ilości czasu, ale potrzeba bliskości? pozostajemy w toutch-u ;) czasem to 10s. rozmowy, a czasem tylko," ok?" i odp. " ok!"