Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MRK_Z2

Buahahahhahha... towarzysze, nieźle się uśmiałem. Posłuchajcie

Polecane posty

W Warszawie, w hali EXPO odbył się kongres PSL-u. Wielkie było moje zdziwienie, gdy na mównicę wdrapał się Dziadek Skleroza, czyli Władysław Bartoszewski. Dziadek wiele mądrego nie powiedział, popierdolił coś o swoich przodkach ze wsi i o Wincentym Witosie, którego ponoć widział w \'46 w Krakowie, podczas gdy Witos nie żył już wtedy od roku. :D Potem smęcił o tym, że zawsze ludowców kochał, a słuchający go wąsaci delegaci przebierali w zniecierpliwieniu nogami, bo obok stał szwedzki stół, z którego podczas wystąpienia Profesora korzystać nie mogli. No nieważne. Prawie natomiast pier..dolnąłem ze śmiechu, jak wyczytałem w Wyborczej relację z tego widowiska. Pozwólcie, że zacytuję: \"Imprezę ludowców uświetnił Prof. Władysław Bartoszewski, jak się okazało, związany od lat z partią. W porywającym, bardzo osobistym przemówieniu mówił o przodkach ze wsi Żaby, przyjaźni z ludowcami i tego, że z partii tak naprawdę nigdy się nie wypisał. Prof. Władysław Bartoszewski wystąpił przed delegatami z całego kraju i porwał ich niezwykłym przemówieniem. Zdobył od razu przychylność sali podkreślając wieloletnią historię i piękną tradycję Stronnictwa.\" :D :D Najbardziej rozczuliła mnie \"piękna tradycja Stronnictwa\" oraz to, że tak naprawdę nigdy nie opuścił pokładu okrętu flagowego o nazwie PSL. Kochani! Profesor chyba sobie wije ciepłe gniazdko. Nadchodzą ciężkie czasy? :D Mógłbym pociągnąć ten temat, ale w sumie to nic zabawnego, przynajmniej daleko mniej od Dziadka Sklerozy. Baj de łej, Bartoszewski ma tyle wspólnego z profesurą, co Wałęsa z rzymskim cesarzem Walensem.

Cokolwiek pierrdolissz :) jestem na tyle pijana ze mi to jebbie wiec wypije za Twoje zdrowie :D

to jest cale lewackie towarzystwo wzajemnego okadzania się swoimi gazami. a i zyciorysy mają \"robione\".

Gość gut und motznee
Dziadek Skleroza :D

"Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded." Bardzo mi się to zdanie podoba. :D

Gość hail kIottz
:classic_cool:🖐️