Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ani trochę nie wierzę

To kłamstwo, że zło powraca!

Polecane posty

Człowiek, który wyrządził mi sporo krzywd, żyje sobie szczęśliwy. Żadne plagi egipskie go nie dosięgły. Za to ja jestem beznadziejna :(

Gość DKMG
no widzisz w końcu dotarło :P bo w życiu to trzeba być skurwielem i egoistą paniatna

na wszystko trzeba czasu. jeszcze nie wiesz co go moze spotkac. Nie mysl jednak o tym tylko odbuduj siebie i idz dalej z podniesiona glowa. To co zle zostaw za soba... powodzenia :)

pewnie że to kłamstwo- ot głupia pociecha dla pokrzywdzonego życie nie bylo, nie jest i nie będzie sprawiedliwie najważniejsze- żyć swoim życiem- a nie przeszłością

Nie żyję przeszłością. Było, minęło. Ale trochę boli, że ten człowiek dziś ma wszystko, co kiedyś mi odebrał. Jak widac los bywa przewrotny... Może faktycznie trzeba byc gnojem by nie cierpiec i miec się dobrze???

na każdego przyjdzie kryska ;) pomyśl, że tylko z perspektywy czasu mozna ocenić czy coś miało dobry czy zły skutek.... dla Ciebie najlepszym skutkiem jest to, że jestes wolna od dziada! Czy to nie szczęscie samo w sobie?? Każdy zapłaci za wyrządzone krzywdy, wcześniej czy później... trudno nam ocenić sytuacje, bo nie wiemy co będzie dalej...