Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Billie Jean

Sims 2

Polecane posty

Ludzie pomozcie bo juz naprawde skonczyly mi sie pomysly sprawa wyglada nastepujaco : zainstalowalam gre sims 2 mam windows vista pod xp mi ta gra chodzila teraz mi nie chodzi przestawilam na zgodnosc z windows vista i nic to nie dalo nadal wyswietla mi sie komunikat włoz wlasciwa plyte Cd naped Cd rom nie zostal odnaleziony probowalam zainstalowac latke to mi sie wyswietla cos zeby wlozyc cd 4 a ja mam gre z dodatkami tylko na 2dvd sciglam latke do dvd i to samo ja juz nie mam pojecia pomozcie bo juz dostaje wariacji :) Z gory dziekuje za Wasza pomoc :)

trzeba ściągnąć cracka. poszukaj na gamecopyworld.com. jeśli masz zainstalowany jakieś dodatki to szukaj cracka do ostatniego dodatku, który instalowałaś ;)

Gość nic nie mowcie o simsach
moja corka ma oryginalna kopie z dodatkami i rowniez byly problemy z "wloz cd"...nerwicy mozna sie nabawic przez ta gre, NIE CIERPIE SIMSOW!

Zainstalowalam cracka z podrozy skopiowalam go do gry ale nic to nie dalo a podroze w ogole nie chca mi sie zainstalowac przy samym koncu chce jakis aktualizcji dokonywac i nie da rady odinstaluwuja sie podroze

a wiecie kiedy przestalo pokazywac blad cd? gdy maz zainstalowal jakis program alkohol 120%, nie wiem co ma piernik do wiatraka

Ja tez juz dzisiaj dostaje nerwicy baruje sie z ta gierka juz 5 godzine i dupa jak nie chodzila tak nie chodzi :(

widzisz, Ty masz wersje piracka a tu sa nawet problemy z oryginalem....myslelismy ze wgranie na nowo windowsa pomoze ale wciaz byl blad z plyta. I tak jak napisalam wczesniej, jakims cudem pprzypadkowa instalacja alcohola pozytwnie wplynela na dzialanie gry.

Gość 12345678901234567
mi na viscie normalnie chodzily a tak to vista jesy huja warta

A mi wlasnie na windows xp chodzila gierka a teraz mam ta viste i dupa jest beznadziejny ten windows ciagle jakies problemy z nim mam

Gość pomysłu brak
identyczna sytuacja tydzień temu simsy i windows wista problem został usuniety w WOBISIE córka poszła z laptopem i miły pan cos ustawił ale ja niewiem co to było i nie pomoge sory

W takim razie i ja sie wybiore tam moze mi pomoga i tez jakis mily pan ustawi tak by ta gra chodzila w koncu

Wpadlam na pomysł zeby sciagnac direct 10 pod windows vista moze ktos pomoze i powie mi skad moge sciagnac ten program bo szukam w necie i nic