Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FKSO

czemu on sie tak zachowuje ? o czym moze swiadczyc ?

Polecane posty

Gość FKSO

nie znamy sie dlugo. Mozna powiedziec ze dopiero sie poznajemy, ale z jego strony jest to bardzo utrudnione. Przychodzi do mnie czesto, widzimy sie srednio 3-4 razy w tyg., ale jego zachowanie powoli mnie wkurza. A on ma satysfakcje z tego. Droczy sie, dogaduje, drazni i ciagle usmieszek na twarzy. Nie da sie z nim pogadac normalnie, bo on wszystko przekreca w zarty :o na poczatku fakt faktem smieszylo mnie to, ale teraz powoli staje sie uciazliwe... mamy po 22 lata, na dodatek czesto przedstawia sie sam w zlym swietle, tak jakby chcial mnie do siebie zniechecic... ale w jakim celu ? nie wiem jak do niego dotrzec....

Gość cbmlkyredh
jakis niepowazny, zachowuje sie jak dzieciak

Gość mmmmmmmmmmmm
chyba nie traktuje cie zbyt powaznie

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuu
traktuje cie jak zwykla kumpele

Gość FKSO
no nie wiem czy taki niesmialy... chociaz zauwazam ze sie peszy jak sie na niego patrze. zaraz walnie cos glupiego, co wlasnie odwraca uwage... no ale skoro nie traktuje mnie powaznie to po co przychodzi ? po co sie pierwszy kontaktuje ? chyba nie ma zadnej misji do spelnienia zeby mnie denerwowac...

Gość FKSO
on tak troche zaczyna mi kozaczyc, ze co to nie on, najlepiej jakbym caly czas byla pelna podziwu co do jego osoby.... dzisiaj mielismy delikatne spiecie, ale stwierdzil ze mnie szanuje i nie wie czemu mysle inaczej :o

Gość FKSO
jak piszemy na gg to jest zdecydowanie lepiej. fakt zarty tez mu sie zdarzaja, ale o zyciu tez mozna z nim pogadac... tak jakby sie wstydzil w 4 oczy....

Gość dylematantka
może macie inne poczucie humoru....