Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbcb

przesadzam czy nie? co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość cvbcb

Spotykam sie z facetem pół roku - widzimy się co 1-2 tygodnie. Ja mieszkam z rodzicami. Przyjechał wczoraj. Dziś wpadliśmy na pomysł że wspolnie (w czwórkę) sobie coś wypijemy. Pilismy chyba z 5 godzin, tata poszedł się kapać. On wyszedł - ja poszłam się kąpać, a tata wrocił do pijących. Wychodzę, pytam - a kto teraz idzie się kąpać? Zaczeli mowic że przerywam zabawę, że coś tam... Mój facet też raczej zły że przerywam. Więc mówię - to ja idę spać. Teraz siedzę sama w pokoju, mój facet nadal tam siedzi, słysze rozmowy i śmiechy. Nie wiem... może przesadzam, ale mi się ryczec chce. To nie jest pierwszy raz.

Gość krakowskie przedmiescie
to do nich wroc i sie baw z nimi a nie jak glupia pinda siedzisz w pokoju sama

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuu
ale sie prowadzisz!!! pijesz z rodzicami i jeszcze wkreciłas w to swojego faceta, wstyd!!!

Gość jgdsv mnk
inaczej to by wyglądało gdybyscie sami ty i chłopak wypili jakies drinki, ale to co opisałas to wiocha i żenada!

Gość o ja nie moge nooo
co zabronisz mu sie bawic? jak ty idziesz spac to on ma od razu poslusznie isc z toba, o to ci chodzilo, co?

Gość cvbcb
Tak, skoro tak rzadko się widzimy to wlasnie na to liczyłam. Tym bardziej że ostatnio były między nami konflikty i moi rodzice powiedzieli że zawsze będą nas próbowali pogodzić, a teraz specjalnie nas kłócą? Ja idę spać, a oni specjalnie nas kłócą? Widzielismy się ostatnio 2 tygodnie temu, a oni go zatrzymują żeby z nimi dalej pił? I jeszcze mój tata puścił ordynarny tekst "a co jej odbiło? chyba chce zeby się dziś spuścił". Mam tego dość.

Gość kot i piees
daj spokój, nikt nikogo nie kłóci, ty zaproponowałas, zeby zakończyć zabawę, czyli zeby wszyscy poszli sie myc, a oni nie chcieli i już Swopja drogą, dla mnie to trochę zenada taka rozrywka - picie przez 5 godzin, i to z rodzicami.