Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuniemampojecia

jak to się czyta... angielski - piosenka

Polecane posty

Close your eyes, give me your hand, darling Do you feel my heart beating Do you understand Do you feel the same Am I only dreaming Is this burning an eternal flame I believe it's meant to be, darling I watch you when you are sleeping You belong with me Do you feel the same Am I only dreaming Or is this burning an eternal flame Say my name sun shines through the rain A whole life so lonely And then you come and ease the pain I don't want to lose this feeling Say my name sun shines through the rain A whole life so lonely And then you come and ease the pain I don't want to lose this feeling Close your eyes, give me your hand, darling Do you feel my heart beating Do you understand Do you feel the same Am I only dreaming But is this burning an eternal flame

Gość spi
Posłuchaj sobie piosenki i się dowiesz jak się czyta

kląłz jor ajs, giw mi jor hend darling du ju fil maj hart biting du ju anderstend du ju fil de sejm em aj ąłnli dżriming ys dis berning en internal flejm aj beliv yts mint tu bi darling aj łocz ju łen ju a sliping ju belong łyf mi du ju fil de sejm em aj ąłnli dżriming or is dis berning en internal flejm sej maj nejm san szajnes fru de rejn a hool lajf soł ląłnlej end den ju kam end iz de pejn aj dąłnt łant tu luz dis filing kląłz jor ajs giw mi jor hend darling ....

dzieki :D woo!

Gość Scout Finch
Szkoda tylko, że tyle błędów z tym twoim fonetycznym zapisie. Nigdy nie zrozumiem po co głąby się biorą za pomaganie skoro same nic nie potrafią.

Gość dopitnie
Scout Finch liczą się dobre chęci ;) a Ty od razu krytykujesz ;) Jesteśmy po to aby sobie pomagać ;) Czasami lepiej czasami gorzej :p Ważne aby pomagać a nie obrażać i dogadywać jak masz zastrzeżenia to popraw i będzie ok ;)

Gość Scout Finch
Problem polega na tym, że ja nie jestem specjalistką i się za taką nie podaję, ale błędy w tekście niektóre są aż nazbyt widoczne. Nawet dla laików :P

Gość Scout Finch
dżriming i mint są najlepsze ;)

ok mialo byc ment, a co do dreaming to nie do konca sie z toba zgodze, nie wiem czy wiesz(pewnie nie...) ale w jezyk ang i polski maja tylko 2 spolgloski ktore wymawia sie w sposob identyczny a mianowicie m i n. gdybym miala napisac ten tekst dokladnie tak jak sie mowi to musialabym uzyc fonemow ale nie wszyscy je znaja a wracajac do dreaming to nie mozna powiedziec driming bo anglicy nie wymawiaja r, chcialam to jakos zmiekczyc dlatego uzylam dż. i nie wyzywaj mnie od glabow:O ja przynajmniej staram sie pomoc a ty sam gowno wiesz i a srasz wyzej niz nosisz glowe. to tyle

Gość ja Ci lepeij napisze
Klołs jor ais, giw mi jor hend, darling do ju fil maj hart biting du ju anderstend du ju fil de sejm em aj onli dżriming is dis berning en iternal flejm aj beliw its mint tu bi, darling ju bilong łif mi du ju fil de sejm em ai onli dżriming or is dis berning en iternal flejm sej maj nejm san szains fru de rein a hul lajf soł lołnej end den ju wont tu lus dis filing sej maj nejm san szains fru de rein a hul lajf soł lonej end den ju ceim end iz de pein aj dont wont tu lus dis filing klołs jor ais, giw mi jor hend, darling do ju fil maj hart biting du ju anderstend du ju fil de sejm em aj onli dżriming bat is dis berning en iternal flejm

Gość Scout Finch
ja Ci lepeij napisze - ale błędy pozostawiałaś ;) Co do tego DŻriming, to lepiej byś zrobiła jakbyś to jednak przez D napisała, bo to DŻ jest z dupy za przeproszeniem wyjęte. I powiedz mi czy lepiej jest komuś pomagać źle czy w ogóle nie pomagać? Moim zdaniem to drugie.

Gość ja Ci lepeij napisze
Przecież te "lepiej" to była ironia:P Kurde co to za pomysł, żeby kogoś prosić, o napisanie jak się czyta teks po angielsku, wiadomo ze idealnie nikt nie napisze:D Nowa w mieście ja nie powiedziałam ze Twoje jest złe :)