Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMMPLNMNML

zdrada_ciąg dalszy

Polecane posty

Gość MMMPLNMNML

Witam -szczególnie kobiety ,bo to do nich kieruje tych kilka slów. Ciagle czytam o zdradzanych kobietach,jak bardzo my faceci (rasowi samce) zadajemy wam ból i cierpienie zdradzając.A co z uczuciami zdradzanych mezczyzn.My to już sie nie liczymy.A co jesli mąż,ktory kocha,jest uczciwy i wierny zostaje zdradzony?.Oczywiscie za chwilke przeczytam "nic nie dzieje sie bez przyczyny".Ale niech ktos mi poda jakąs sensowna przyczyne zdrady.Bo zdrada jakakolwiek by ona nie była,czy to z winy alkoholu,czy z powodu zaniedbywania przez zone czy męża to zawsze pozostanie zdrada.A co z przysiegą milosci,wiernosci i uczciwosci.W zdrowiu i chorobie az do konca.Jak potem z tym zyć.I podobno to my faceci jestesmy ta dominującą stroną w zdradzaniu.A co powiecie o kobiecie ,ktora zdradza swoje męża podczas kiedy on jest na nocnym dyzurze a ona "bzyka"sie z jego najlepszym przyjacielem w ich mieszkaniu,gdzie w sąsiednim pokoju spi ich kilkumiesieczne dziecko????.JAk cos takiego wybaczyc i byc z taka kobieta?.Pozdrawiam wszystkich cierpiących facetów.

Gość erewrew
A co powiecie o kobiecie ,ktora zdradza swoje męża podczas kiedy on jest na nocnym dyzurze a ona "bzyka"sie z jego najlepszym przyjacielem w ich mieszkaniu,gdzie w sąsiednim pokoju spi ich kilkumiesieczne dziecko???? To o tobie? :o

Gość MMMPLNMNML
TAK :(

Gość erewrew
Wspolczuje :( Przyjaciel zdrajca a zona wiadomo co

Gość aska1234567
i kobiety i meszczyzni sa siebie warci ale szczeze wspolczuje trzymaj sie chlopie bo az mam ciary jak to pzreczytalam

Gość rafal69
to nie przyjaciel tylko scierwo a zona ...............!

Gość blada gienia
żal mi cie chłopie...ale widzisz takie życie ..... a co do winy wina nigdy nie leży po jednej stronie zawsze to wina obojga

Gość limek
pewnie on ja lepiej bzyka i ma wiecej czasu dla niej niz ty

Gość olejzpierwszego
moze zamiast starac sie byc tym dobrym, kasiastym, zaradnym, opiekunczym, czulym i wogole zaejbistym pomyslalbys o sobie ??

heh, podłość ludzka nie zna granic. Ja bym ją spakował i wystawił rzeczy za drzwi. Trzymaj się. Brrr, no ale tacy ludzie

Ja pod względem zdradzania nie dzielę na płcie bo są po jednych pieniądzach. Wszystko zależy od charakteru i osobowości osoby, a nie od tego czy jest kobietą czy mężczyzną. Zdrada boli równie mocno każdego kogo dotknie.

Gość 5g4444

Gość wcale tak nie jest...
ze wina zawsze lezy po obu stronach, jak partner/ka ma chcice i sie kurwi, oszukuje, to druga strona nie jest niczemu winna...

Gość ZERO ZERO ZERO
a co do winy wina nigdy nie leży po jednej stronie zawsze to wina obojga JAKIE TO WYGODNE

Gość wenuswskorpionie
ale pytanie czemu oszukuje? i czemu kreci na boku? bo czegos brakuje w zwiazku i szuka na zewnatrza to oczywiscie zadna wymowka, no ale tak dzialaja niektorzy faceci i niektore baby... a czasem tylko czasem wystarczylaby moze konstruktywna rozmowa