Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppodnosze i dziś

termos izolacyjny na butelki-badziew

Polecane posty

Gość ppodnosze i dziś

kupilam firmy Campol w sumie nie tzryma ciepła nic butelka chłodnie w swoim tempie wyrzucona kasa ktos cos innego poleca?

Gość c.r.i.m.e
Termos :-)

Gość ppodnosze i dziś
tylko do zyklego termosu mi nie wejdzie butelka

Gość c.r.i.m.e
to zawartośc płynu w butelce wlej do termosa a potem przelewaj ile bedzie potrzebne :-)

Gość ppodnosze i dziś
ale po co w taki m razie wciskają kit ze te kubki izolacyj.trzymają cieplo ? :O

Gość c.r.i.m.e
One trzymają cieplo ale nie na dlugo :-)

Gość c.r.i.m.e
Moja kuzynka to płyny wlewała do zwykłego termosa, bardzo dlugo trzymał ciepło. Wstawała w nocy jak dziecko chciało pic czy cos tam podobnego to przelewała z termosa do butelki, cieplutkie w sam raz :)

Gość a moze innej firmy ktos poleci

Ja testowalam 2 inne firmy i wychodzi na to, ze te termosy wszystkie takie sa. Butelka chlodzi sie wolniej. Ja robilam tak, ze wlewalam wrzatek do butelki i wkladalam ja do termosa. Jak musialam zrobic mleko, to wyciagalam ta juz letnia wode i dosypywalam proszek. Jesli chcesz, zeby woda byla w takiej temperaturze, w jakiej napelnilas butelke, to musisz uzywac prawdziwego termosu.

Ja miałam dwa różne - najpierw pojedynczy z wnętrzem styropianowym, a teraz mam podwójny z wnętrzem plastikowym i powiem szczerze, że ani jedno, ani drugie mnie nie zawiodło. I to są bezfirmówki. Woda gorąca jest 2 godziny przynajmniej i dopiero po tym czasie zaczyna się wychładzać. Więc może po prostu nieudany egzemplarz:)

Ja mam styropianowy firmy canpol i jestem zadowolona. Wiadomo ze termos nie utrzyma temperatury wody idealnej do podania dziecku........ale wystarczy pomyslec-kiedy dziecko bedzie nastepnym razem jadlo?......czyli np.dziecko jest nakarmione zaraz przed wyjsciem z domu,czyli nastepny raz bedzie za jakies 3 godziny,wiec nalewm gorącej wody do butelki,wkladam do termosa...(woda powoli traci cieplo)....no i po tych trzech godzinach jest dobra do przygotowania mleka :-)