Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatos

do kobiet o rade

Polecane posty

Gość desperatos

jestem z facetem od 3 lat. coraz czesciej sie klocimy, zrywalam juz 2 razy, ale jakos nie definitywnie. znowu jestesmy po klotni. do tego stopnia mnie wkurzyl ze jak z matka normalnie nie rozmawiam tak teraz musialam sie komus wyzalic. poradzila mi zebym zrobila liste za i przeciw i pozniej nad nia dokladnie sie zastanowila. oto co znie wyszlo. chyba juz podjelam decyzje ale chcialabym tez znac czyjas opinie. ZALETY Opiekunczy Pomocny Nie zdradzi Nie uderzy Nie pije Nie pali Nie bierze dragow Poczucie humoru 3 lata razem Kocha mnie WADY Slaby psychicznie Uparty Zazdrosny Dziecinny psych/fiz Pawel Pamietliwy Ogranicza Musi wszystko wiedziec pesymista impulsywny drobiazgowy

Gość najlepiej jakbyś jeszcze
wypisała swoje wady i zalety

Gość desperatos
WADY Wybuchowa Zarozumiala Egoistka Nie wiem czy go kocham Często mysle o kims innym (ale nie konkretnym) klne Zdarza się ze odreagowuje na nim Nie chce być kura domowa Nie umiem gotowac Nie bylabym w stanie zajac się jego bratem Ostatni raz wróciłam z sentymentu Dziecinna buzia Niski wzrost ZALETY Nie zdradze Nie pale Nie pije Nie biore dragow Zawsze doradze gdy ma problem, podtrzymam na duchu Wypycham go do kolegow Pokazuje nowe możliwości Nie pozwalam by niepełnosprawny brat był dla niego ciezarem Wyrozumiala Nie czepiam sie Nie ograniczam Można ze mna porozmawiac o wszystkim Nie chce zranic (o ile to zaleta) Duze piersi wad na pewno mam wiecej ale trudno tak sie samemu ocenic i to na szybko

Gość desperatos
eh no szkoda ze nikt sie nie wypowie. jestem przybita

po przejrzeniu listy... nieźle się ubawiłam:) ale na serio... czy pociaga cię fizycznie i psychicznie? czy czerpiesz przyjemnośc z przebywania z nim? czy czujesz że gdyby to on na tym wózku wylądował to i tak chciałabyś z nim zostać? odpowiedz sobie na pytania nie o wady i zalety WASZE, ale o korzyści/straty płynące ze ZWIĄZKU waszego, moja droga pzdr.

Gość desperatos
dzieki :) chyba madrze gadasz