Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniony

jak sie odkochac???

Polecane posty

Gość zraniony

bylismy razem 8 lat 2 ostatnie to koszmar w ktorych ona zakochala sie w innym , nadal mieszkamy razem jestesmy na stopie przyjacielskiej choc na powrot nie ma szans z jej strony ja ja cigle kocham pomimo ze mnie oszukiwala. Jak sie odkochac?

Gość zraniony
ze wzgledu na sytuacje razem splacamy kredyt na dom

Wiesz, że czeka Ciebie ciężki okres? Poza tym musicie podjąć jakąś decyzję odnośnie domu, skoro jej nie zależy... Wyobrażasz sobie, że wchodzi do domu z innym? Serce Tobie pęknie prędzej czy później. Chyba nie ma dobrego sposobu, żeby się odkochać. Niektórzy mówią, że to kolejna miłość, inni stawiają na pasje i hobby... Sam musisz wiedzieć, co Tobie pomoże;)

Gość zraniony
hmmmm mnie boli jak widze ze z kims rozmawia a zwlaszca jak kontktuje sie z nim a co dopiero jak mieli by sie zblizyc!Mam pasje i chooby ale je strasznie przez to zaniedbuje wiec to chyba nie pomoze zostaje opcja z nowa miloscia a to bedzie ciezko, bo jestem torche niesmialy na poczatku i wyszedlem z wprawy w podrywaniu :)

Nieśmiałość można przełamać, a jesli chodzi o podryw, to raczej się nie wychodzi z wprawy:)

Gość zraniony
heheeh dzieki moze masz race w sumie w ciagy ty wszystkich lat nie probowalem zabiegac o wzgledy innych kobiet z drugiej strony nie wiem czy uda mi sie pokochac kogos tak ja