Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ygeuihjokploiju

Jak sie zachować?

Polecane posty

Gość ygeuihjokploiju

Za czasów jak bylismy razem traktował mnie jak kogos gorszego, zawsze schodziłam na dalszy plan, koledzy i przyjaciolki byli wazniejsi. Zerwałam z nim bo widzialam ze mu nie zalezy a jest ze mna tylko z braku laku. Teraz po kilku miesiacach szuka ze mna kontaktu, chce sie spotkac. Jak go potraktowac zeby zrozumial ze mam go juz gdzies i nie jest pepkiem swiata. Najbardziej denerwuje mnie ze rozmawia ze mna tak jakby nic zlego mi nie zrobil, jakby wszystko bylo w porzadku i że to od niego tylko zalezy czy bedziemy znowu razem. Jest pieprzonym egoistą i narcyzem.

Gość ygeuihjokploiju
up

Gość Arletttttttta
w ogóle sie nie kontaktuj nie rozmawiaj olej zupelnie obojetność boli najbardziej

Gość milczenie

Gość morandii
głupia

Gość ygeuihjokploiju
A dlaczego milczenie bedzie tutaj najlepszym rozwiazaniem? Jak to na niego zadziala i co sobie pomysli?

Gość boooo.
Bo nic tak bardziej nie zadziala na jego ego. Powie sobie w mysli : ,,jak to , to ja nie jestem dla niej wogole wazny ze sie nie odzywa?!" Mowie ci zadziala to na niego najbardziej

Gość same prawiczki
olewka boli najbardziej

Gość kaarrroollka
Oj znam takie typki. Cokolwiek nie powiesz i tak zinterp[retuje na swoja korzyść. Powiedz mu raz i stanowczo, ze nie życzysz sobie kontaktu i bądź konsekwentna. Nie odbieraj telefonów, nie wdawaj sie w dyskusje i wyjaśnienia. Milczenie i obojętnośc jest najlepszym sposobem - dobrze Ci radzą

Gość to mu to powiedz