Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fabulous

bol jajnika. Co to oznacza?

Polecane posty

Od jakiegos czasu pobolewa mnie podbrzusze po lewej stronie ,przypuszczam ze to jajnik. Ostatnio bol nieco sie nasilil. Nie wiem czy powinnan isc z tym do ginekologa. dodam ze to nie przez owulacje, bo bolalo juz na poczatku cyklu. Co to moze oznaczac?

Gość ciekawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaM
zapalenie przydatkow. a oprocz tego masz jakies inne objawy?????

nie, tylko ten bol. ale to mozliwe jezeli boli mnie tylko jedna strona podbrzusza?

moze masz zapalenie z jednej strony... ale to takie klujace bole?? kiedy one sa? jak sie ruszasz? czy w spoczynku tez???przyloz sobie termofor albo poduszke elektryczna. chociaz tak sobie mysle jak nie masz innych objawow to moze torbiel ci sie robi...wiec idz do lekarza!!

tak, wlasnie takie klujace bole. na poczatku tylko czasme przypominaly o sobie takim ukluciem ale teraz troche sie to nasililo. jak sie poloze to lekko ustepuje, najbardziej odczuwam to jak chodze

bo ja juz mialam dwa razy zapalenie przydatkow i to byly klujace bole glownie podczas ruchu, jak lezalam to bole ustepowaly..jezeli to jest to to mozna to wyleczyc antybiotykami, na razie bierz nospe i przeciwbolowe...ale radze idz do gienokloga najlepiej prywatnie zeby zrobil USG od razu zeby zobaczyc czy to nie torbiel przypadkiem

i sprobuj cieple przykladac