Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jullila

Co zrobić, gdy się nie wie co zrobić?

Polecane posty

Gość Jullila

To już drugi miesiąc..... I próbowalam Go odzykać, ale nie zawsze nam wszystko wychodzi, On milczy jak kamień jakiś albo lepiej - jest jak lodowiec... Ja nie chce już próbować.... Tylko tęsknię, czasem płaczę(czyt. teraz) i nie wiem..... Nic dziś nie wiem.

Gość Jullila
Napisałam dwa smsy i raz zadzwoniłam, dawno to było.... I od miesiąca milczę

Płaczesz , użalasz się nad sobą , tęsknisz ! Tylko po co ? Zapomnij o nim! On się dobrze bawi , może nawet nie bierze pod uwagę tego ,że Cię znał !

Gość Julllila
Chce zapomnieć, ale jak....? Właśnie oto jest problem, nie wiem co ze sobą robić.....

podobno kiedy nie wie się jak powinno się zachować, należy się zachować przyzwoicie ;) Dziewczyno, faceci też mają rozum i własną wolę. Jeśli nie chce się z Tobą spotykać to najprawdopodobniej... nie chce się z Tobą spotykać. Daj sobie spokój

Gość Jullila
Czsem brakuje mi czegoś, może siły albo chcęci żeby wziążć się za coś pożytecznego.... O teraz np. miałam robić zapiekankę.... Ale chujnia... A ja tak się zakochałam, pierdole durnoty przez sen i po co to wszystko...... Bez sensu

To się zapisz np na na aerobic, albo kup karnet na siłownię. Wysiłek fizyczny wyzwala wydzielanie endorfin - hormonów szczęścia. Nie będziesz tak dużo myśleć o byłym, poznasz nowych znajomych i poprawi Ci się sylwetka :)

Zwodniczy Aniołek ma rację, ćwiczenia pomogą Ci się wyżyć i poprawią humor ;)

Gość nie ma co pamiętać
Daj sobie spokój,pewnie sie zauroczyłas to mini -patrz na innych facetów oni czekaja na ciebie:D