Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mallusia

Czy On mnie chce krzywdzić?

Polecane posty

Gość Mallusia

Mój facet ostatnio powiedział, że nasze życie seksualne nie satysfakcjonuje Go i ma marzenie, żeby kochać się ostro, chciałby tak, żeby mnie bolało (\"tak, żeby czasem Cię zabolalo kochanie\"), żebym mu się wyrywała. Czy to normalne?

Gość Mallusia
Wlaśnie kajdanki Go już nie bawią, za to jak będzę krzyczala żeby przestał, że mnie boli to Jemu będzie dobrze.... Czy to nie chore?

Gość yyyy....
Chore. Seks ma być dla Ciebie przyjemny, a nie bolesny. On ma jakieś ciągotki gwałcicielskie. :O

Gość uważaj bo możesz
no, nie jest to normalne powinien liczyć się z tym, że cię boli:-o

Gość karol wielki
dziewczyno :D:D uciekaj gdzie pieprz rosnie, bo bym sie nie zdziwil jak ktorego razu Cie tak 'przymusi' = czyli zgwalci :o

Gość milczenie
czy on pochodzi ze "zdrowej" rodziny, czy tez była świadkiem jakichś patologii w dzieciństwie?

Gość karol wielki
ty ewidnetnie nie chcesz byc zdominowana, rozumiem jak 2 ludzi chce tego samego i babkę naprawdę kreci, żeby ją bolało - odgrywanie powiedzmy takiej scenki gwałtu - ponoć niektóre kobiety lubią ... jeśli zaś Ty nie chcesz wspoluczestniczyc w tej fantazji, to on jesli jest porywczy i sie z Toba nie bedzie za bardzo liczyl czy moze nie bedziesz zbyt stanowcza aby wyrazic swoje dezaprobate, bedzie dazyl aby sie w ten sposob zaspokoic = co dla Ciebie oznacza gwałt.