Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaczekk

jaki film dziś wypożyczyć ??? polecajcie!!

Polecane posty

Gość kiniaczekk

Chcę dziś obejrzeć jakiś zajebisty film na dvd. Może cos polecicie?? ale coś naprawdę fajnego :)

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
MGŁA Stiven King. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość zalezy co lubisz

Gość kiniaczekk
Za Batmana dziękuję :) A Mgła jest bardzo straszna?? Bo jeśli wypożyczę horror, to ma być trzymający w napięciu.

Gość kiniaczekk
lubię wszystko. aby tylko nie było nudne :)

Gość A planujesz seks po filmie alb
o przed?

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
Mgła jest niesamowita. a to zakończenie.........normalnie tylko udusic reżysera. polecam. trzyma w napięciu, a to zakończenie............no mówię Ci! szok!

Gość zalezy co lubisz
tylko nie mgla, pamietam jak w kinie wszyscy zaczeli klaskac gdy facet zabil taka babke ktora wszystkich wnerwiala i siala zamęt :D

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
Na koncu glowny bochater sra uszami

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
skoro zaczęli klaska w kinie to znaczy że ten film wywołł na nich wrażenie!

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
te uszy to nie ja

Gość kiniaczekk
ok to jedna propozycja jest :) a coś jeszcze ??

Gość zalezy co lubisz
klaskali bo babka byl tak wkurwiajaca ze sama bym wziela ten pistolet i strzelila jej w leb :classic_cool:

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
" JA LEGENDA". Też odlotowy.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
ale właśnie o to chodzi żeby wzbudzic u widza tekie emocje.!!!!!!!!!! a na tym filmie emocje są i to do końca!

Gość kiniaczekk
No przeczytałam opis "Jestem Legendą" i chyba to wypożyczę :)

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
ale Mgłę też sobie kiedyś wypożycz, zapewniam że nie pożałujesz!!

Gość zalezy co lubisz
hmm niech no pomysle :) - prestige - road to perdition - 3:10 to Yuma - 30 dni nocy - Waiting...

Gość kiniaczekk
Grindhouse też się wydaje fajny :) Kurrrde to w końcu nie wiem :) dziś wezmę jeden z tych trzech przez Was polecanych a jutro i pojutrze kolejne. A Kill Billa ogladaliscie?? Bo ja nie i też nad nim myslałam.

Gość zalezy co lubisz
jak lubisz napady na bank to polecam Flawless i Inside Man

mi po grindhouse tak sie morda cieszyla ze nie pytaj ;) emocje do konca ;)

Gość kiniaczekk
O nieee, pracuję w banku, więc wolę być z dala od napadów :P

Gość tak grindhouse
kolejne gowno autorstwa starego zboka Tarantino..ludzie zachwycaja sie jego filmami dla zasady, bo taka jest moda. Moge ci zagwarantowac ze sie wnudzisz ogladajac ten film, chyba ze chcesz poogladac fajne laski.

http://www.igya.pl/ciekawostki_parazytologiczne/pasozyty_wewnatrz_nas.html Świat Według M-o-n-s-a-n-t-o (napisy PL) Uwaga! Google przycięło film. Trwa on 109 minut, a nie 77!!! Oczekujemy nad załadowaniem pełnej wersji! Wstrząsający film o największym potworze korporacyjnym, który stanowi śmiertelne zagrożenie nie tyko dla gatunku ludzkiego, ale dla wszelkiego życia na naszej planecie. Dokument jest podsumowaniem kilkuletniego dziennikarskiego śledztwa znanej francuskiej dziennikarki. W filmie znajdziemy m.in. informacje o historii potwora: od Polistyrenów, PCB, broni chemicznej: słynnego defoliantu "Agent Orange" i dioksyn, po wspaniałe wynalazki przemysłu żywnościowego jak DDT, Aspartam, czy krowi hormon wzrostu. Obecnie firma jest największym producentem nasion roślin transgenicznych (GMO) - czyli trujących mutantów, które według "niezależnych" badań są rzekomo jadalne i zdrowe. Korporacja słynie z gigantycznych przekrętów, kłamstw i korupcji najwyższych szczebli władzy oraz bezwzględnego egzekwowania kupionych przez siebie przepisów prawnych, do rujnowania życia zwykłych, drobnych farmerów. Pracuje też nad totalną destrukcją bio-różnorodności światowych upraw - w imię zysku i totalitarnej kontroli wszystkich ludzi. Firma owa jest dziś największym producentem broni biologicznej używanej przeciwko całej ludzkości. W niniejszym filmie padają nazwiska takie jak Donald Rumsfeld, czy George Bush senior - którzy z tym szkaradnym przedsiębiorstwem są silnie powiązani... http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-1676896724527593334&hl=pl&fs=true PRZEBŁYSK WIECZNOŚCI Ian McCormack Co się z nami dzieje, kiedy umieramy? „Przebłysk wieczności” to niesamowita i prawdziwa historia człowieka, który umarł i ujrzał świat po drugiej stronie. Ian nurkował u wybrzeży wyspy Mauritius, gdy został ukąszony przez śmiertelnie jadowitą meduzę. Będąc już w szpitalu umarł na około 15-20 minut, doświadczył piekła a następnie nieba. Dano mu tam możliwość powrotu by opowiadał swoją historię. Jego śmierć była drzwiami do prawdziwego życia, a jego historia w dalszym ciągu przeobraża ludzi na całym świecie, prowokując do zadania sobie poważnego pytania, na które wszyscy kiedyś musimy odpowiedzieć. O autorze: Ian wraz z żoną i trójką dzieci mieszka w Wielkiej Brytanii. Podróżuje po całym świecie opowiadając o tym, Kim jest światłość na końcu tunelu. Głosi konieczność porzucenia grzechu. Fascynuje go oglądanie Jezusa leczącego zranione ludzkie serca i uzdrawiającego ich ciała. http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1787982315386930665&hl=pl&fs=true http://anastazja.com.pl/index.php?option=com_content&task=category§ionid=4&id=39&Itemid=87

Gość hrabina c.
Mgła jest do bani, tak samo jak Oko :)