Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SYLWIA1992

jestem dosć szcupłą dziewczyną, ale

Polecane posty

ale mam problem , gdy zakładam obcisłe bluzki na ramiączka to w okolicach pach przy bluzce skóra mi wisi-. jakie ćwiczenia wykonywać?

koleżanka mi mówi że powinnam troche spalić tłuszczu na plecach i ramionach, ale nie wiem jakimi ćwiczeniami

Gość ajrony
takimi, gdzie ruszasz rękami, poszukaj czegoś w necie

Gość ajrony
i nie bluzki "na ramiączka" tylko "na ramiączkach"

Gość gadzik
mialam kiedys podobny problem, tylko od tamtego czasu duzo zeszczuplalam i ciezko powiedziec zeby gdziekolwiek teraz cokolwiek mi wisialo.... Ale - mysle, ze nie tedy droga:P Zwlaszcza ze wyglada na to, ze masz odpowiednia mase ciala. Zgodze sie z cwiczeniami - szczegolnie polecilabym Ci basen (dobrze dziala na redukcje tkanki tłuszczowej i jednoczesnie na rozwoj mięsni zatem Twoje problematyczne miejsca powinny z czasem wygladac na bardziej napiete). Na Twoim miejscu w domu zaaplikowalabym sobie ćwiczenia rozciągające - tego typu ćwiczenia uelastyczniaja ciało. Moglabys sprobowac takze czasem sie spocic - tj jakis fitnessik, aerobic, albo idz sobie potanczyc:) Postaraj sie rowniez ograniczyc jedzenie tłustych potraw - to wplywa zle na wszystko dla naszego organizmu;) I pamietaj takze, ze czasem to jest po prostu taka budowa.Mozna robic wiele a ostatecznie nie uzyskac efektu jaki chcialbysmy widziec(np kobieta o budowie gruszki nawet jak schudnie 20kg wciaz bedzie miala budowe gruszki). Zatem cokolwiek bedziesz robic rob to z mysla, ze wygladasz pieknie i co najwyzej mozesz wygladac jeszcze troszke lepiej :) Powodzenia i pozdrawiam