Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość compakk

doradzcie mi co robic w tej sytuacji

Polecane posty

Gość compakk

nie daje mi spokoju to ze facet z którym sie spotykalam od jakiegos czasu nie odzywa sie teraz do mnie juz 6 dni i czuje ze nie bede miec spokoju poki sie nie dowiem czemu sie nie odzywa bo wole nawet uslyszec ze nie chce juz sie ze mna spotykac a tak to siedze i sie zadreczam czemu on sie nic nie odzywa ??? nie moge sie dodzwonic bo ma wylaczony telefon od 2 dni i nie wiem czy zostawic mu sms ze czemu sie do mnie nie odzywa ale jak nie odczyta tego sms bo nie uzywa juz tego nr oczywiscie wiem tez gdzie mieszka bylam u niego i tak mysle czy nie podejsc do niego i sprobowac z nim pogadac bo tak naprawde to nic nie wiem co sie z nim dzieje teraz zreszta ma moja ksiazke przewodnik ktora mu pozyczylam wiec chce zeby mi ja oddal ale nie mam jak mu tego teraz powiedziec jak myslicie isc do niego ????????????

Gość wenuswskorpionie
Mysle, zeby nie isc, oszczedz sobie tego upokorzenia :)

Gość dlldldldldl
Pewnie ci tu doradzą tak tak idź, walcz, żądaj wyjaśnień. Ja bym tego NIGDY nie zrobiła. Książka, no trudno. Oki może wysłałabym smsa typu czy aby żyje, na takiego smsa ludzie zwykle odpowiadają. No więc żyje, tak czy tak (czy odpisze czy nie) raczej mało prawdopodobne żeby uległ śmiertelnemu wypadkowi. Nie odzywa sie, bo nie chce, tyle.

Gość earten
Dokładnie: oszczędź sobie upokorzenia.

Gość compakk
ale on nie jest jakis chamski i poprostu bym poszla i sprobowala z nim pogadac a zreszta powiem ze przyszlam tez po ksiazke ja mam znowu jego plyte to bym mu oddala wole wiedziec nawet ze nie chce sie juz ze mna widywac niz zyc w niepewnosci bo on nic nie powiedzial ze nie chce mnie nic negatywnego o nas nie mowil nic tez nie wygladalo na ta ze zamilknie umawial sie ze mna na nastepne spotkanie tak jak wczesniej

Gość wenuswskorpionie
Ale nikt nie sugeruje, ze on jest chamski........ Postaw sie na jego miejscu- jestes dziewczyna, za ktora lazi jakis facet, ktorego Ty nie chcesz na oczy widziec....??

Gość bezradny22
jestem wierny, romantyk,zlota raczka,przystojny,w luzku taki sobie,ale nerwos,z tego powodu zona chce odejsc,co mam zrobic zeby zatrzymac? prosze dziewczyny pomocy!!!!

Gość wenuswskorpionie
Nie mow, ze masz 22?

Gość bezradny22
mam 43 lata

Gość compakk
ale nie wiem czy on mnie w ogole nie chce widziec mi sie wydaje ze nie jest tak do konca poczekam jeszcze z 2 dni a jak sie nie odezwie to pojde do niego z ta plyta pogadac napewno ze mna pogada i moze sie cos dowiem ja jestem taka ze musze sprobowac sie dowiedziec cos wiecej od niego bo inaczej nie da mi to spokoju lepiej rozwiazac sprawe do konca i nawet uslyszec przykra rzecz niz nie wiedziec jasno o co chodzi z jego strony bo wiem ze mu zalezalo wczesniej na mnie i nienormalne bylo by to ze niby nagle mnie olal calkowicie ...

Gość bezradny22
i jestesmy 24 lata razem

Gość wenuswskorpionie
Oj babo ile Ty masz lat w ogole? to Ty nie wiesz, ze jak facetowi zalezy na kobiecie to jego zachowanie jest diametralnie inne od tego, ktory Twoj znajomy prezentuje? Wcale bym sie nie zdziwila, gdyby nie otwarl Ci drzwi :P

Gość bezradny22
crazy co masz na mysli?

Gość wenuswskorpionie
Do Pana ze stazem- przeciez nie da sie nikogo zmusic do milosci..........

Gość wenuswskorpionie
Skoro powodem jest Twoja nerwowosc to tylko chyba praca nad soba moze cos pomoc tutaj....

Gość compakk
dobra wy tu swoje a ja i tak pojde pewno do niego odczekam moze jeszcze 2 dni i pojde bo musze sie przekonac ostatecznie bo nie wierze do konca ze on mnie mogl olac gdyz ta znajomosc naprawde zapowiadala sie bardzo dobrze

Gość wenuswskorpionie
Moze spotkal inna i zapowieda sie jeszcze ciekawiej :P Malo przezylas kobieto, skoro takie rzeczy tu opowiadasz

Gość bezradny22
ja nie chce jej zmuszac ,poprostu nie potrafie uwierzyc ze z tego powodu mozna zakonczyc tak dlugi zwiazek

Gość wenuswskorpionie
nie widzisz wlasnej winy?

Gość earddldl
Dziewczyno, niczego się nie dowiesz, bo rzadko kóry facet potrafi powiedzieć w oczy: nei chcę się z tobą widywać, nie interesujesz mnie. Będzie ściemniałm, tłumaczył się. Ta wizyta niczego nie wyjaśni. Swoją drogą, jakby mnie złożył wizytę facet, z którym zerwałam kontakt, wkurzyłabym się strasznie i uznała to za bezczelność.

Gość wenuswskorpionie
no i bdb tak 3maj moze sie uda

Polecam ksiazke \"Nie zalezy mu na Tobie - koniec zludzen\". Ja tez na poczatku chcialam wyjasniac dlaczego przestal sie odzywac, ale juz mi przeszlo. W razie czego moge przeslac e-booka na adres mailowy.

Gość compakk
wlasnie sie odezwal na gadu do mnie pisze ze przeprasza ze sie nie odzywal ale zgubil telefon komorkowy mial dzis do mnie przyjsc wlasnie sie wybieral chyba przyjdzie wieczorem to z nim pogadam ciesze sie :-D

Gość compakk
a wy tu wszystkie na nim kreske postawilyscie a ja wierzylam ze sie skontaktuje ze mna bo wiem jak sie zachowywal wczesniej

Gość wenuswskorpionie
zgubil telefon? ;)

Gość compakk
chyba nie klamie nie wiem ale on jest roztrzepany i tumaczyl sie tym ze poszed z kumplem na wodke po pracy w srode a potem jak wracal do domu zgubil komorke

Gość wenuswskorpionie
i netu nie mial od srody az do dzisiaj?